Ajánlott termékek

Blue Marine - Rák csapda

5.900 Ft

A Blue Marin rákcsapdája lehet az ideális megoldás, az akváriumból kiszedni kívánt rákok megfogására. Mit a tengeri, de sok esetben az édesvízi akváriumokból is nagyon nehéz kiszedni a nem kívánatos apróbb rákokat, mivel a sok élőkő, sziklás dekoráció, korall, növény stb. az akváriumokban megfelelő búvóhelyként szolgálhat a rákok számára. A Blue Marin rákcsapdát célszerű az akváriumban este (mielőtt az akvárium világítása lekapcsolna) elhelyezni, benne a megfelelő csalival. Majd másnap reggel kiszedni az akváriumból.

  • Leírás
  • A Blue Marin rákcsapdája lehet az ideális megoldás, az akváriumból kiszedni kívánt rákok megfogására. Mit a tengeri, de sok esetben az édesvízi akváriumokból is nagyon nehéz kiszedni a nem kívánatos apróbb rákokat, mivel a sok élőkő, sziklás dekoráció, korall, növény stb. az akváriumokban megfelelő búvóhelyként szolgálhat a rákok számára.
    A Blue Marin rákcsapdát célszerű az akváriumban este (mielőtt az akvárium világítása lekapcsolna) elhelyezni, benne a megfelelő csalival. Majd másnap reggel kiszedni az akváriumból.