Korallosakvárium -
0
...

A játékban való részvétel feltételei:


Kövesd be oldalunkat Facebook-on. 

Lájkold a posztot Facebook-on

Jelöld meg kommentben két ismerősödet.
 

A Játék szabályzata és menete:

Cégünk a Korallosakvárium Kft. (1239 Budapest Taling utca 1. adószám: 22782647-2-43) az alábbi Részvételi Szabályzatot hirdeti meg a 2023.11.05-én induló és 2023.12.05-én 24:00-ig tartó Őszi nyereményjáték nevű promóciója kapcsán (a továbbiakban: “Játék”).

A Játékban kizárólag természetes személy vehet részt, aki valós, általa használt Facebook profillal vesz részt a Játékban és a Játékban való részvétel feltételeinek teljes mértékben eleget tesz, valamint annak valamennyi feltételét elfogadja.
A Játékban nem vehetnek részt a Korallosakvárium Kft. dolgozói, a Játék lebonyolításában résztvevők, közvetlen közreműködők és ezen személyek hozzátartozói.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja a Játékból azt, aki a Játékban csalást, hamisítást követ el.
A Játékos téves, hibás, nem valós, vagy időközben megváltozott adatszolgáltatásából eredő, valamint a Facebook esetleges hibái miatt a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A Játékra jelentkezők közül a Szervező 1 nyertest sorsol ki. A nyertes sorsolása a hozzászólókból összeállított listából történik a commentpickers.com oldalon.

A NYERTES kisorsolása 2023.12.06-i nap folyamán történik.
A Nyertest ezután értesítjük.
A Nyertes a nyilvánosságra hozatalhoz feltétel nélkül hozzájárul.
Amennyiben a Nyertes 2023.12.31 24:00-ig nem jelentkezik, a nyereményt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.
A Nyeremény (100.000Ft) tengeri illetve édesvízi élőlényekre (halak, korallok, növények, csigák, rákok, stb.) vásárolható le a Korallosakvárium Kft. Darányi Ignác utcai üzletében 2024.03.31-ig!

A nyeremény készpénzre nem váltható be!
 

Adatvédelem:
A Játékosok adatszolgáltatása önkéntes, előzetes engedély, ellenérték nélkül hozzájárulnak a sorsolás során a nevük és profilképük nyilvánosságra hozatalához.
Az adatok kezelését a Korallosakvárium Kft. végzi, az adatkezelésre vonatkozó szabályok szerint, melyek megtalálhatóak a korallosakvarium.hu oldalon (Adatvédelmi Szabályzat).