Korallosakvárium -
0
...

Korallosakvárium Kft

Korallosakvárium Kft. csapataItt szeretnénk néhány gondolatban és képekben bemutatni cégünket.

Cégünk a Korallosakvárium Kft. 2010 óta áll ügyfeleink rendelkezésére.

Üzleteinkben tengeri és édesvízi akvarisztikával foglalkozunk, akvarisztikai termékek hatalmas választékával várjuk az érdeklődőket. Foglalkozunk még tengeri és édesvízi akváriumok telepítésével, az akvárium tervezéstől a teljes megvalósításig, az ország egész területén, valamint a környező országokban is, valamint vállaljuk akváriumok teljes körű karbantartását cégek és magánszemélyek részére egyaránt.

Cégünk olyan méltán világhírű termékek gyártóinak a hivatalos magyarországi márkaképviselete (forgalmazója) mint a Német ATI, Fauna Marin, a Francia RedSea az Olasz Newa,  illetve az Ázsiai az Atman, ISTA és Odyssea cégek. Ezenkívűl az általunk forgalmazott márkákból a teljesség igénye nélkül: Bubble Magus, D-D, Dr. Fishfood, DVH, Easy Life, JBL, Korallen-zucht, Mag Float, Prodibio, Omega One, Resun, Salifert, Sander, Seachem, Tropic Marin, Tunze, Waterlife, Wavereef, stb.

Az elmúlt években folyamatosan fejlődik és növekszik cégünk. Jelenleg két üzletünkben várjuk kedves vásárlóinkat! Két üzletünkön kívűl egy 200nm-es raktárral és annak folyamatosan növekvő árúkészletével állunk vevőink rendelkezésére. Minden általunk forgalmazott termékünket készleten tartunk ezáltal azonnal megvásárolhatja üzleteinkben és webáruházunkban, ez utóbbit azon kedves vevőinknek ajánljuk figyelmébe akik üzleteinket nem tudják személyesen is felkeresni! Nálunk nem kell heteket várni a termékekre, mint sok más webáruházban.

Az országban egyedülálló akvarisztikai árú készlettel rendelkezünk.

1. Belvárosi Akvarisztikai szaküzletünk.
Címe: 1133 Budapest Tisza utca 10.
Nyitvatartása: H-P: 10-18.30 Sz: 10-14
Telefonszáma: 06-30-348-91-50

Budapest 13. kerületében a Tisza utca 10. szám alatt (Visegrádi és a Tisza utca sarkán) a 3-as metró Dózsa György úti megállójától 2 percre, kiváló parkolási feltételekkel várunk mindenkit belvárosi Tengeri és édesvizi akvarisztikai szaküzletünkben. Itt 78 négyzetméteres üzlettéren bemutató akváriumaink mellett, több mint 7000 liternyi (ebből 5000 liter tengeri) akváriummal és annak élővilágával várjuk kedves vásárlóinkat!

2. Soroksári akvarisztikai szaküzletünk.
Címe: 1238 Budapest Könyves utca 94.
Nyitvatartása: H-P: 10-18.30 Sz: 10-14
Telefonszáma: 06-30-443-30-60

Budapest 23. kerületében (dél-pesten) a Könyves utca 94. szám alatt az M0 autópályától 5 percre jó parkolási feltételekkel várunk mindenkit Soroksári Tengeri és édesvízi akvarisztikai szaküzletünkben. Itt 100 négyzetméteres üzlettérrel és több mint 40 négyzetméter Dekor Garden-nel közel 20.000 liternyi (ebből kb. 11.000 liter tengeri) akváriummal és annak élővilágával várjuk kedves vásárlóinkat!


Belvárosi Akvarisztikai szaküzletünk (1133. Budapest Tisza utca 10.)

Belvárosi Akvarisztikai szaküzletünk képekben. 


Dél -Pesti akvarisztikai szaküzletünk (1238. Budapest Könyves utca 94.)

Soroksári akvarisztikai szaküzletünk képekben. 


Soroksári központi raktárunk.

Soroksári központi raktárunk képekben. 


Korallosakvárium Kft a médiábanKorallosakvárium Kft. a Kék Bolygó című műsorban