Korallosakvárium -
0
...

Korallosakvárium Kft

Korallosakvárium Kft. csapataItt szeretnénk néhány gondolatban és képekben bemutatni cégünket.

Cégünk a Korallosakvárium Kft. 2010 óta áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tengeri és édesvízi akvarisztikával foglalkozunk, az akvárium tervezéstől a teljes megvalósításig.
Az ország egész területén, valamint a környező országokban is vállaljuk tengeri és édesvízi akváriumok tervezését, szakszerű telepítését, berendezését, valamint teljes körű karbantartását cégek és magánszemélyek részére egyaránt.

Cégünk olyan méltán világhírű termékek gyártóinak a hivatalos magyarországi márkaképviselete (forgalmazója) mint a Német ATI, a Francia RedSea vagy az Olasz Newa, illetve az Atman és Odyssea cégek. Ezenkívűl az általunk forgalmazott márkákból: Korallen-zucht, Dr. Fishfood, Salifert, Tunze, Bubble Magus, Seachem, H&S, Fauna Marin, Aquabee, D-D,  JBL, DVH, Wavereef, stb.

Az elmúlt években folyamatosan fejlődik és növekszik cégünk. Jelenleg két üzletünkben várjuk kedves vásárlóinkat! Két üzletünkön kívűl egy közel 150nm-es központi raktárral és annak folyamatosan növekvő árúkészletével állunk vevőink rendelkezésére. Minden általunk forgalmazott termékünket készleten tartunk ezáltal azonnal megvásárolhatja üzleteinkben és webáruházunkban, ez utóbbit azon kedves vevőinknek ajánljuk figyelmébe akik üzleteinket nem tudják személyesen is felkeresni! Nálunk nem kell heteket várni a termékekre, mint sok más webáruházban.

Az országban egyedülálló árú készlettel rendelkezünk.

1. Belvárosi Akvarisztikai szaküzletünk.
Címe: 1133 Budapest Tisza utca 10.
Nyitvatartása: H-P:10-18.30 Sz: 10-14
Telefonszáma: 06-30-348-91-50

Budapest 13. kerületében a Tisza utca 10. szám alatt (Visegrádi és a Tisza utca sarkán) a 3-as metró Dózsa György úti megállójától 2 percre, kiváló parkolási feltételekkel várunk mindenkit belvárosi Tengeri és édesvizi akvarisztikai szaküzletünkben. Itt 78 négyzetméteres üzlettéren több mint 7000 liternyi (ebből 5000 liter tengeri) akváriummal és annak élővilágával várjuk kedves vásárlóinkat!
Néhány kép ízelítőnek és kedvcsinálónak!!!


2. Soroksári akvarisztikai szaküzletünk.
Címe: 1239 Budapest Taling utca 9.
Nyitvatartása: H-P:10-18.30
Telefonszáma: 06-30-443-30-60

Budapest 23. kerületében (dél-pesten) a Táling utca 9. szám alatt az M0 autópályától 5 percre kiváló parkolási feltételekkel várunk mindenkit Soroksári Tengeri és édesvízi akvarisztikai szaküzletünkben. Itt 30 négyzetméteres üzlettérrel (és több mint 30 négyzetméter raktárkészlettel) több mint 6000 liternyi  tengeri akváriummal és annak élővilágával várjuk kedves vásárlóinkat!
Néhány kép ízelítőnek és kedvcsinálónak!!!


Korallosakvárium Kft a médiábanKorallosakvárium Kft. a Kék Bolygó című műsorban

Belvárosi Akvarisztikai szaküzletünk.

Belvárosi Akvarisztikai szaküzletünk képekben. 


Soroksári akvarisztikai szaküzletünk.

Soroksári akvarisztikai szaküzletünk képekben. 


Soroksári központi raktárunk.

Soroksári központi raktárunk képekben.