Korallosakvárium -
0
...

Korallosakvárium Kft

Itt szeretnénk néhány gondolatban és képekben bemutatni cégünket.
Cégünk a Korallosakvárium Kft. 2010 óta áll ügyfeleink rendelkezésére.
Budapesten Darányi Ignác utca 2 szám alatti 160 nm-es üzletünkben tengeri és édesvízi akvarisztikával foglalkozunk, akvarisztikai termékek hatalmas választékával várjuk az akvarisztika szerelmeseit! 
Szaküzletünkben közel 20.000 liternyi (ebből kb. 11.000 liter tengeri) akváriummal és annak élővilágával várjuk kedves vásárlóinkat!
Vállaljuk még tengeri és édesvízi akváriumok telepítését, az akvárium tervezéstől a teljes megvalósításig, az ország egész területén, valamint a környező országokban is, valamint vállaljuk akváriumok teljes körű karbantartását cégek és magánszemélyek részére egyaránt. 
Üzletünkön kívűl egy 200nm-es raktárral és annak folyamatosan bővülő árúkészletével állunk vásárlóink rendelkezésére.
Minden általunk forgalmazott termékünket készleten tartunk ezáltal azonnal megvásárolhatja üzletünkben és webáruházunkban, ez utóbbit azon kedves vevőinknek ajánljuk figyelmébe akik üzletünket nem tudják személyesen is felkeresni! Nálunk nem kell heteket várni a termékekre, mint sok más webáruházban.

Akvarisztikai szaküzletünk elérhetősége.
Címe: 1181 Budapest Darányi Ignác utca 2.
Nyitvatartása: H-P: 10.00-18.00 Sz: 10-14
Telefonszáma: 06-30-443-30-60

Cégünk olyan méltán világhírű termékek gyártóinak a hivatalos magyarországi márkaképviselete (forgalmazója) mint a Német ATI, Fauna Marin, a Francia RedSea az Olasz Newa,  illetve az Ázsiai az Atman, ISTA és Odyssea cégek. Ezenkívűl az általunk forgalmazott márkákból a teljesség igénye nélkül: Bubble Magus, D-D, Dr. Fishfood, DVH, Easy Life, EHEIM, JBL, Korallen-zucht, Mag Float, Prodibio, Omega One, Resun, Salifert, Sander, Seachem, Tropic Marin, Tunze, Waterlife, Wavereef, stb.


Soroksári központi raktárunk.

Soroksári központi raktárunk képekben. 


Korallosakvárium Kft a médiábanKorallosakvárium Kft. a Kék Bolygó című műsorban