Ajánlott termékek

RED SEA - ReefWave 45 (vízáramoltató pumpa)

110.990 Ft

A Red Sea ReefWave áramoltató pumpái a szabadalmaztatott Gyre-Cross-Flow technológián alapulnak, és optimális REEF-SPEC® vízáramlást biztosítanak a tengeri akváriumokban. A beépített Wi-Fi lehetővé teszi az akvaristák számára, hogy közvetlenül a saját okostelefonjukról vezérelhessék az akváriumban lévő pumpákat a Red Sea ReefBeat® alkalmazásával. A ReefWave pumpák jellemzői: csendes, erőteljes illetve könnyen karbantartható.

 • Leírás
 • Technikai paraméterek
 • A Red Sea ReefWave áramoltató pumpái a szabadalmaztatott Gyre-Cross-Flow technológián alapulnak, és optimális REEF-SPEC® vízáramlást biztosítanak a tengeri akváriumokban.

  A beépített Wi-Fi lehetővé teszi az akvaristák számára, hogy közvetlenül a saját okostelefonjukról vezérelhessék az akváriumban lévő pumpákat a Red Sea ReefBeat® alkalmazásával.

   

  A ReefWave pumpák jellemzői: csendes, erőteljes illetve könnyen karbantartható.

   

  A fejlett, csendes és energiatakarékos szinuszmotoros hajtás és a kiváló kombináció, a rezgéscsillapító csapágyak és a dupla csapágyak minden modellnél a ReefWave-t gyakorlatilag csendes impulzushullám-szivattyúvá teszik.

   

  Az akvaristák bármilyen ReefWave szivattyút helyileg vezérelhetnek saját vezérlőjükön keresztül vagy távolról a beépített Wi-Fi-n keresztül,

  amely kényelmesen csatlakozik a Red Sea ReefBeat alkalmazásához. Ha a ReefBeat-hez csatlakozik, a ReefWave intelligens szolgáltatások átfogó választéka, áll rendelkezésre. Például a teljesen konfigurálható hullámok, amelyek egyedivé válnak.

  A 24 órás hullámterv kombinálható az etetési, a karbantartási idővel és a vészleállással.

  A ReefBeat alkalmazás tökéletesen összekapcsolja a ReefWave-t az összes jelenlegi és jövőbeli intelligens Red Sea eszközzel.

   

  Az egyedi kialakítás és a színkóddal ellátott alkatrészek megkönnyítik a szivattyúk szétszerelését és összeszerelését

  Egyszerűsíti a rutin karbantartást és biztosítja a zökkenőmentes működést.

 • ReefWave 45® Specifikációk:

  Mérete: 31x8x5cm

  Teljesítménye: 15.000 l/h

  Fogyasztás: 8-45 Watt

  Ajánlott akvárium méret: 60-200 cm

  Kábel hossza: 3 méter

  Rögzítés (felfogatás): 20 mm üvegvastagságig.