Ajánlott termékek

Édesvízi sziklás 120×50 cm akvárium háttér

23.699 Ft

Az általunk forgalmazott Aquamorf hátterek, első osztályú, valósághű utánzatai, a természetben előforduló igazi kőzeteknek. Az Édesvízi sziklás akvárium háttér valósághű üledékes mészkő felület. Megjelenésében egy idős, és erősen erodálódott kőzetet utánoz. Rendkívüli szépsége miatt a legkeresettebb típus. Térigénye a hátlaptól, 8-10cm. A négyzetméterenkénti 4-8 kg-os súly egyedülállóvá teszi ezt a burkolatot. Fűrésszel könnyen méretre igazítható /darabolható/. Az akvárium hátfalához könnyen beragasztható. Célszerű kifejezetten akvárium ragasztót (pl. Den Braven) használni.

  • Leírás
  • Az általunk forgalmazott Aquamorf hátterek, első osztályú, valósághű utánzatai, a természetben előforduló igazi kőzeteknek.  Az Édesvízi sziklás akvárium háttér valósághű üledékes mészkő felület. Megjelenésében egy idős, és erősen erodálódott kőzetet utánoz. Rendkívüli szépsége miatt a legkeresettebb típus. Térigénye a hátlaptól, 8-10cm.
    A négyzetméterenkénti 4-8 kg-os súly egyedülállóvá teszi ezt a burkolatot. Fűrésszel könnyen méretre igazítható /darabolható/.
    Az akvárium hátfalához könnyen beragasztható. Célszerű kifejezetten akvárium ragasztót (pl. Den Braven) használni.