Ajánlott termékek

Fauna Marin - RED X 250 ml - Cyano alga ellen

9.169 Ft

A Fauna Marin RED X speciális formulájának köszönhetően, megakadályozza az algák növekedését és elszaporodását a tengeri akváriumban. A Fauna Marin Red X biztonságosan kezeli a nemkívánatos algákat biológiai, szerves módon. Ha megfelelően (rendeltetésszerűen adagoljuk) használjuk, akkor a Fauna Marin RED X 100% -ban biztonságos, és ártalmatlan a korallokra, a halra és a gerinctelenekre. A Fauna Marin RED X hatásosan használható: -Zöld és vörös cianobaktériumok -Enyhe dinoflagelláta fertőzés (Ostreopsis sp., Amphidinium sp., Prorocentrum sp., Coolia sp., Symbiodinium, stb. ) -Arany és páncélos algák -illetve kovamoszatok ellen.

 • Leírás
 • A Fauna Marin RED X speciális formulájának köszönhetően, megakadályozza az algák növekedését és elszaporodását a tengeri akváriumban.
  A Fauna Marin Red X biztonságosan kezeli a nemkívánatos algákat biológiai, szerves módon.
  Ha megfelelően (rendeltetésszerűen adagoljuk)  használjuk, akkor a  Fauna Marin RED X 100% -ban biztonságos, és ártalmatlan a korallokra, a halra és a gerinctelenekre.
  A Fauna Marin RED X hatásosan használható:
  -Zöld és vörös cianobaktériumok
  -Enyhe dinoflagelláta fertőzés (Ostreopsis sp., Amphidinium sp., Prorocentrum sp., Coolia sp., Symbiodinium, stb. )
  -Arany és páncélos algák
  -illetve kovamoszatok ellen.
  A termék adagolása :
  Adjunk 10 ml / 100 liter tenger vízhez naponta 6 napon keresztül, majd várjunk további 5 napig a teljes hatásfok elérésére.
  A kezelés időtartama alatt NE végezzünk vízcserét. Ne használjunk semmilyen szén-, foszfát-eltávolítószert, adszorbenseket, ózont vagy UV-t.
  11 nap eltelte után, folytathatjuk a normál akvárium gondozását.

  A Fauna Marin RED X kizárólag sósvízi akváriumokban használható.
  Gyermekektől elzárva tartandó, emberi fogyasztásra nem alkalmas.
  Nem tartalmaz antibiotikumokat vagy vényköteles gyógyszereket!