Ajánlott termékek

ATI Teljes vízanalízis

15.890 Ft

Az ATI-val elkezdődött a jövő!! Profi tengervíz és ozmovíz elemzés. Az ARCOS II ICP-OES géppel kiválasztottuk osztály legmagasabb elemzőkészülékét. Jellemzője a nagy pontosság. Ott használják, ahol az elemzés magas követelményeire van szükség. Tehát nem meglepő, hogy az ARCOS II-vel a nyomelemeket 1 μg / l (0,001 mg / l) alatti koncentrációkban kimutathatjuk. Ez az utad ... … Hogy tisztában legyen az akváriumban zajló vízkémiai eseményekkel ellenőrizze azokat. Az ATI ICP-OES vízteszt segítségével a tengeri akváriumi élőlények igényeinek kielégítése a mindennapi kihívásokkal szemben mostantól teljesen megoldott. Láthatja minden lényeges nyomelem napi fogyasztását, és ennek megfelelően be tudja adagolni az optimális mennyiséget. Emellett képesek az elemzés segítségével azonosítani a szennyezés forrásait, amelyek sok problémát okozhatnak, és így optimalizálhatjuk az akvárium rendszerét a még jobb eredmények elérése érdekében. Valamint felfedezhetjük a lehetséges problémákat, hogy elkerüljük azok kibővülését.

 • Leírás
 • Az ATI-val elkezdődött a jövő!!

  Profi tengervíz és ozmovíz elemzés.

  Az ARCOS II ICP-OES géppel kiválasztottuk osztály legmagasabb elemzőkészülékét. Jellemzője a nagy pontosság. Ott használják, ahol az elemzés magas követelményeire van szükség. Tehát nem meglepő, hogy az ARCOS II-vel a nyomelemeket 1 μg / l (0,001 mg / l) alatti koncentrációkban kimutathatjuk.


  Ez az utad ...

  … Hogy tisztában legyen az akváriumban zajló vízkémiai eseményekkel ellenőrizze azokat. Az ATI ICP-OES vízteszt segítségével a tengeri akváriumi élőlények igényeinek kielégítése a mindennapi kihívásokkal szemben mostantól teljesen megoldott. Láthatja minden lényeges nyomelem napi fogyasztását, és ennek megfelelően be tudja adagolni az optimális mennyiséget. Emellett képesek az elemzés segítségével azonosítani a szennyezés forrásait, amelyek sok problémát okozhatnak, és így optimalizálhatjuk az akvárium rendszerét a még jobb eredmények elérése érdekében. Valamint felfedezhetjük a lehetséges problémákat, hogy elkerüljük azok kibővülését.

  Az Ön számára:

  Mérjük a tengervíz: Sótartalmát, KH és nitrát értékét.
  Mivel az összes mérést a só befolyásolja, ez kiegyensúlyozott és pontos eredményeket ad az eredmények teljes bizonyosságával. Az összes nyomelem, amelyek kiegyensúlyozott referenciaértékeket tartalmaznak az eredményekhez, nem hagy kétséget az adagolás rendjében.
  További mért nyomelemek: klor, nátrium, kén, magnézium, kalcium, kálium, bróm, stroncium, bór és fluorid
  alumínium, antimon, arzén, bárium, berillium, bizmut, kadmium, króm, kobalt, réz, vas, jód, ólom, lantán, lítium, mangán, higany, molibdén, nikkel, foszfor, szelén, szilícium, ezüst, tallium , ón, titán, volfrám, vanádium és cink.

  Mérjük az ozmovízben található szennyeződéseket pl.: réz, ólom, alumínium, szilikát, stb.

  Az ATI vízteszt szett 4 fiolát tartalmaz, ebből 3 fiolába tengervizet és 1 fiolába ozmovizet kell elküldeni.

  Az ATI Ingyenes online Lab szoftvere segíti az eredmények értelmezését.