Ajánlott termékek

ATI Easy Vital 250 ml

5.500 Ft

Az ATI cég Easy Vital terméke egy magas adszorpciós képességű természetes ásványi származék, mely megköti és könnyen lehabozhatóvá teszi az akváriumban található káros anyagokat. Ezáltal az akváriumban lévő lehabzó sokkal több, illetve olyan káros anyagokat is eltávolít az akváriumból, amit normál módon nem tudna eltávolítani. Ennek eredményeképpen az akváriumban lévő sps. és lps. korallok látványosan nagyobb és szebb polipnyílásokat mutatnak! Adagolás: 1 teáskanálnyi 200 liter vízhez hetente egyszer. A szükséges mennyiségű port előbb elkeverjük egy pohárnyi /2 dl/ akváriumvízben, majd beöntjük egy erős áramlású helyen. /Lehetőleg a technikai tartályba a felnyomó pumpához./ Használata után az akvárium pár órán keresztül zavaros lesz. Majd szép fokozatosan letisztul az akvárium!

  • Leírás
  • Az ATI cég Easy Vital terméke egy magas adszorpciós képességű természetes ásványi származék, mely megköti és könnyen lehabozhatóvá teszi az akváriumban található káros anyagokat. Ezáltal az akváriumban lévő lehabzó sokkal több, illetve olyan káros anyagokat is eltávolít az akváriumból, amit normál módon nem tudna eltávolítani.
    Ennek eredményeképpen az akváriumban lévő sps. és lps. korallok látványosan nagyobb és szebb polipnyílásokat mutatnak!
    Adagolás: 1 teáskanálnyi 200 liter vízhez hetente egyszer.
    A szükséges mennyiségű port előbb elkeverjük egy pohárnyi /2 dl/ akváriumvízben, majd beöntjük egy erős áramlású helyen. /Lehetőleg a technikai tartályba a felnyomó pumpához./
    Használata után az akvárium pár órán keresztül zavaros lesz. Majd szép fokozatosan letisztul az akvárium!