Ajánlott termékek

Aqua Medic Halcsapda

19.401 Ft

Az Aqua Medic halcsapda egy nagyon praktikus eszköz az akváriumból kiszedni kívánt halak megfogására. Mivel a tengeri, de sok esetben az édesvízi akváriumokból is nagyon nehéz elkapni egy adott halat, mivel a sok élőkő, sziklás dekoráció, korall, növény stb. az akváriumokban megfelelő búvóhelyként szolgál a halak számára.

  • Leírás
  • Az Aqua Medic halcsapda egy nagyon praktikus eszköz az akváriumból kiszedni kívánt halak megfogására. Mivel a tengeri, de sok esetben az édesvízi akváriumokból is nagyon nehéz elkapni egy adott halat, mivel a sok élőkő, sziklás dekoráció, korall, növény stb. az akváriumokban megfelelő búvóhelyként szolgál a halak számára.
    Az Aqua Medic halcsapda praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen kezelhető. A halcsapdát elhelyezzük az akváriumban. Lehetőleg úgy hogy a halak vonulási útjába illetve kedvelt tartózkodási helyükre rakjuk.  Ezután a csapdában elhelyezett haleledelt (célszerű fagyasztott haleleséget használni) a kíváncsi halak előbb-utóbb felkeresik. A csapda egy kis ékkel kitámasztott ajtajánál ekkor egy vékony damil segítségével eltávolítjuk az éket, amitől lecsapódik az ajtó, és a hal máris csapdába esett. Ezután óvatosan kiemelhetjük a csapdát a benne lévő hallal az akváriumból.