Ajánlott termékek

ATI Sun power 8×24 W lámpa

122.500 Ft

Az ATI Németországban gyártott Sunpower lámpái 2001 óta a legmagasabb minőséget képviselik a T5-ös világítástechnikában. Az akril üvegből készült hatékony alsó cseppvédelem miatt a lámpát a szokásosnál is közelebb helyezhetjük az akvárium vízfelszínhez, ezzel is növelve a megvilágítást fényerejét. A lámpa TÜV által minősített acélkötél felfüggesztéssel rendelkezik, melynek segítségével könnyen és igen egyszerűen tudjuk állítani a lámpa magasságát. Fénycsövenként kiváló fényvisszaverő reflektorral vannak ellátva. A lámpa tetején elhelyezett ventillátor (6 illetve 8 csöves lámpáknál 2 ill. 3 ventillátor) gondoskodik a fénycsövek és az előtétek hűtéséről. Ennek az aktív hűtésnek az eredményeként más gyártók lámpáival összehasonlítva az ATI lámpák nagyobb fényerővel rendelkeznek. Mérete: 61 x 40 x 9 cm. /Ho.× Szé.× Ma./

  • Leírás
  • Az ATI Németországban gyártott Sunpower lámpái 2001 óta a legmagasabb minőséget képviselik a T5-ös világítástechnikában.
    Az akril üvegből készült hatékony alsó cseppvédelem miatt a lámpát a szokásosnál is közelebb helyezhetjük az akvárium vízfelszínhez, ezzel is növelve a megvilágítást fényerejét.
    A lámpa TÜV által minősített acélkötél felfüggesztéssel rendelkezik, melynek segítségével könnyen és igen egyszerűen tudjuk állítani a lámpa magasságát.
    Fénycsövenként kiváló fényvisszaverő reflektorral vannak ellátva.
    A lámpa tetején elhelyezett ventillátor (6 illetve 8 csöves lámpáknál 2 ill. 3 ventillátor) gondoskodik a fénycsövek és az előtétek hűtéséről. Ennek az aktív hűtésnek az eredményeként más gyártók lámpáival összehasonlítva az ATI lámpák nagyobb fényerővel rendelkeznek. Mérete: 61 x 40 x 9 cm. /Ho.× Szé.× Ma./