Ajánlott termékek

Dr. Fishfood Fagyasztott DiscusLife TH500 Fokhagymás (Tenger gyümölcsei) 500g

1.930 Ft

A Dr. Fishfood Fagyasztott DiscusLife TH500 Fokhagymás természetes eleség édesvízi diszkoszhalaknak. Kifejezetten jó tápértékű eleség, a halak nagyon szívesen fogyasztják. Tartalmaz többek között: pulykaszív, kagylóhús, királygarnéla, tintahalhús, artemia, mysis, rákikra, spenót, spirulina, fokhagyma, Omega3 zsírsavak és még sok más hasznos alapanyagot! A fagyasztott eleségeket a száraz eleségekhez hasonlóan etessük: naponta egy vagy több alkalommal, de csak olyan mennyiséget, amit halaink rövid idő alatt elfogyasztanak (5-10perc). Felhasználás előtt célszerű a haleledelt kiolvasztani majd ezt követően átöblíteni.

  • Leírás
  • A Dr. Fishfood Fagyasztott DiscusLife TH500 Fokhagymás természetes eleség édesvízi diszkoszhalaknak. Kifejezetten jó tápértékű eleség, a halak nagyon szívesen fogyasztják. Tartalmaz többek között: pulykaszív, kagylóhús, királygarnéla, tintahalhús, artemia, mysis, rákikra, spenót, spirulina, fokhagyma, Omega3 zsírsavak és még sok más hasznos alapanyagot!
    A fagyasztott eleségeket a száraz eleségekhez hasonlóan etessük: naponta egy vagy több alkalommal, de csak olyan mennyiséget, amit halaink rövid idő alatt elfogyasztanak (5-10perc).
    Felhasználás előtt célszerű a haleledelt kiolvasztani majd ezt követően átöblíteni.