Ajánlott termékek

Salifert Phosphate Eliminator - 250 ml

3.090 Ft

A Salifert Phosphate Eliminator egy foszfátmegkötő folyadék mely megkönnyíti a foszfát eltávolítását a lehabzó segítségével. A Salifert Phosphate Eliminator hatóanyagához kötődött foszfátot a lehabzó könnyedén eltávolítja a vízből, és a kötődés után nem tudja felvenni semmilyen káros alga illetve baktérium. Magas foszfátszint esetén naponta szükséges adagolni amíg a foszfátot teljes mértékben el nem távolítottuk segítségével. Ha 24 órán belül a lehabzó nem tudja a vízből kiválasztani a foszfát ismét felszabadul. Adagolás: 5ml 100 liter vízhez naponta, míg a vízteszt foszfátot mutat vizünkben. Használat előtt felrázandó!

  • Leírás
  • A Salifert Phosphate Eliminator egy foszfátmegkötő folyadék mely megkönnyíti a foszfát eltávolítását a lehabzó segítségével.
    A Salifert Phosphate Eliminator hatóanyagához kötődött foszfátot a lehabzó könnyedén eltávolítja a vízből, és a kötődés után nem tudja felvenni semmilyen káros alga illetve baktérium.
    Magas foszfátszint esetén naponta szükséges adagolni amíg a foszfátot teljes mértékben el nem távolítottuk segítségével.
    Ha 24 órán belül a lehabzó nem tudja a vízből kiválasztani a foszfát ismét felszabadul.
    Adagolás: 5ml 100 liter vízhez naponta, míg a vízteszt foszfátot mutat vizünkben. Használat előtt felrázandó!