Ajánlott termékek

ODYSSEA Heat Pro Mini 200W - Automata akváriumi fűtő

2.470 Ft

Az Odyssea Heat Pro Mini 200W fűtő egy automata víz alatti fűtőtest édesvízi- és tengeri akváriumokba való használatra. Ideális 100-300 literes akvárium méretig! Mérete: 28cm Hasznos tanácsok: -Ne helyezze áram alá a fűtőtestet, amíg nem tette be a vízbe. -Egy perc után kapcsolja be amikor a termosztát már átvette a hőmérsékletet. -A fűtőtestet legalább a belső címkén látható „minimum” jelzésig merítsük a vízbe. -A fűtőtestet az akváriumban egy jó áramlású helyre tegyük, máskülönben a termosztát nem fog megfelelően működni, illetve nehezen fogja a fűtő felfűteni az akváriumot. -Ügyeljünk a megfelelő teljesítményű fűtő megválasztására, mely az akvárium térfogatán és a szobahőmérséklet és az akváriumban elérni kívánt hőmérséklet különbségén kell hogy alapuljon.

 • Leírás
 • Az Odyssea Heat Pro Mini 200W fűtő egy automata víz alatti fűtőtest édesvízi- és tengeri akváriumokba való használatra.
  Ideális 100-300 literes akvárium méretig!
  Mérete: 28cm
  Hasznos tanácsok:
  -Ne helyezze áram alá a fűtőtestet, amíg nem tette be a vízbe.
  -Egy perc után kapcsolja be amikor a termosztát már átvette a hőmérsékletet.
  -A fűtőtestet legalább a belső címkén látható „minimum” jelzésig merítsük a vízbe.
  -A fűtőtestet az akváriumban egy jó áramlású helyre tegyük, máskülönben a termosztát nem fog megfelelően működni, illetve nehezen fogja a fűtő felfűteni az akváriumot.
  -Ügyeljünk a megfelelő teljesítményű fűtő megválasztására, mely az akvárium térfogatán és a szobahőmérséklet és az akváriumban elérni kívánt hőmérséklet különbségén kell hogy alapuljon.

  A kívánt hőmérséklet beállítása: A fűtőtest tetején lévő állítógombot állítsuk középső pozícióba, majd üzemeltessük 24 órán át, ezután ellenőrizzük a hőmérsékletet egy megbízható hőmérővel. Ha az érték eltér az általunk kívánt hőmérséklettől + v. – irányba tekerve az állítógombot egy beosztás 1-2 fok változást eredményez. 24 óra elteltével ismét ellenőrizzük az elért hőmérsékletet.