Ajánlott termékek

Aquarium Systems Reef Crystals tengeri só 4kg

5.380 Ft

Az Aquarium Systems cég Reef Crystals prémium minőségű tengeri só keveréke kiválóan alkalmas lágy- és kőkorallos valamint halas akváriumokba egyaránt. A sókeverék tartalmazza a megfelelő mennyiségű kalciumot, vitaminokat és válogatott nyomelemeket. A Reef Crystals szintetikus só nem tartalmaz foszfátot és nitrátot, és néhány adaléknak köszönhetően a vízben található nehézfémeket (pl. réz) is ártalmatlanítja. Az Aquarium Systems cég igen szigorú minőség ellenőrzésének köszönhetően minden egyes doboz vagy vödör só ugyanolyan kiváló minőséggel készül. A Reef Crystals a piac egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező sója!

  • Leírás
  • Az Aquarium Systems cég Reef Crystals prémium minőségű tengeri só keveréke kiválóan  alkalmas lágy- és kőkorallos valamint halas akváriumokba egyaránt. A sókeverék tartalmazza a megfelelő mennyiségű kalciumot, vitaminokat és válogatott nyomelemeket.
    A Reef Crystals szintetikus só nem tartalmaz foszfátot és nitrátot, és néhány adaléknak köszönhetően a vízben található nehézfémeket (pl. réz) is ártalmatlanítja.
    Az Aquarium Systems cég igen szigorú minőség ellenőrzésének köszönhetően minden egyes doboz vagy vödör só ugyanolyan kiváló minőséggel készül.
    A Reef Crystals a piac egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező sója!