Ajánlott termékek

D-D Inline TDS Mérő

21.700 Ft

A D-D Inline TDS mérő rendkívül hatékony és pontos köszönhetően a fejlett mikroprocesszoros technológiának. A D-D Inline TDS mérő segítségével pontos értéket kaphatunk az Ro készülékhez beérkező és az abból kimenő víz TDS értékéről. Kettős tartományban mér: 0-9990 ppm között a felbontás 1 ppm. 1000-9990 ppm között a felbontás 10 ppm. A TDS mérőt gyárilag 342 ppm-es NaCl oldattal kalibráltak, de ha szükséges egy kis csavarhúzó segítségével újrakalibrálható. A TDS mérő gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható az 1/4-es gyors csatlakozók (tartozék) segítségével minden szabvány, 6 mm-es külső átmérőjű csővezetékkel üzemelő Ro /vízlágyító, víztisztító/ készülékre.

 • Leírás
 • A D-D Inline TDS mérő rendkívül hatékony és pontos köszönhetően a fejlett mikroprocesszoros technológiának.
  A D-D Inline TDS mérő segítségével pontos értéket kaphatunk az Ro készülékhez beérkező és az abból kimenő víz TDS értékéről.
  Kettős tartományban mér: 0-9990 ppm között a felbontás 1 ppm. 1000-9990 ppm között a felbontás 10 ppm.
  A TDS mérőt gyárilag 342 ppm-es NaCl oldattal kalibráltak, de ha szükséges egy kis csavarhúzó segítségével újrakalibrálható.
  A TDS mérő gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható az 1/4-es gyors csatlakozók (tartozék) segítségével minden szabvány, 6 mm-es külső átmérőjű csővezetékkel üzemelő Ro /vízlágyító, víztisztító/ készülékre.
  Az automatikus kikapcsolás funkció kíméli az elemeket. A készülék automatikusan kikapcsol 10 perc után.
  Áramforrás: 2 x 1,5 V-os gombelemmel működik. (tartozék)
  Élettartam: kb. 1000 óra folyamatos használat.
  Méret: 7,6 x 2 x 4,7 cm-es
  Tömeg: 79,4 g