Ajánlott termékek

Easy Life Kalium-Potassium - kálium növénytáp - 500 ml

2.990 Ft

Az Easy Life Potassium ( Kálium) egy esszenciális makro tápanyag akváriumi növényekhez, ami legalább annyira fontos mint például a vas. Különösen lágy vizes akváriumokban gyakran fordul elő kálium hiány. A Kálium hiány, a legtöbb esetben, a hasonló tünetek miatt, könnyen összekeverhető a vashiánnyal, de a kálium hiány esetén az egész levél sárga, halvány színű már-már fehér. (Vashiány esetén zöld levelekkel is találkozhatunk.)

  • Leírás
  • Az Easy Life Potassium ( Kálium) egy esszenciális makro tápanyag akváriumi növényekhez, ami legalább annyira fontos mint például a vas. Különösen lágy vizes akváriumokban gyakran fordul elő kálium hiány. A Kálium hiány, a legtöbb esetben, a hasonló tünetek miatt, könnyen összekeverhető a vashiánnyal, de a kálium hiány esetén az egész levél sárga, halvány színű már-már fehér. (Vashiány esetén zöld levelekkel is találkozhatunk.)
    Kálium hiány esetén használjuk az Easy Life Potassium terméket a meglévő tápozásunk mellé kiegészítő tápnak, vagy vas tápozással kombinálva.
    A legjobb ha a kálium növénytápot vassal együtt használjuk, így megelőzzük a tápanyaghiányt, és mindkét összetevőből elégséges mennyiség lesz az akvárium vizében.
    Adagolás: Erősen telepített akváriumok esetén, vagy lágy vizes akváriumoknál használjunk hetente Káliumot. 10ml minden 100 liter vízhez.
    10 ml 100 literenként 4 ppm = 4 mg/literrel emeli a K+ kálium koncentrációt a vízben.