Ajánlott termékek

Ocean Nutrition Nano Reef Coral Food - 10g koralltáp

2.630 Ft

Az Ocean Nutrition Nano Reef Coral Food egy mikrokapszulázott, probiotikumokat tartalmazó koralltáp. A kis szemcseméretének (0,03 - 0,15 mm) köszönhetően ideális táplálék SPS és lágy koralloknak egyaránt. Többszörösen telítetlen zsírsavakat, Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz. Nem teszi zavarossá a vizet.

  • Leírás
  • Az Ocean Nutrition  Nano Reef Coral Food egy mikrokapszulázott, probiotikumokat tartalmazó koralltáp. A kis szemcseméretének (0,03 - 0,15 mm) köszönhetően ideális táplálék SPS és lágy koralloknak egyaránt. Többszörösen telítetlen zsírsavakat, Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz. Nem teszi zavarossá a vizet.
    Felhasználási javaslat: Vegyünk egy kis (kb. 50 ml) edényt, töltsd meg félig vízzel, majd adjunk hozzá egy kanálnyi port és addig keverjük, amíg az összes feloldódik. Célszerű egy etető pipetta segítségével beadagolni az akváriumba.
    Adagolás: egy kanálnyit kb. 120 liter akváriumvízhez.

    Összetevők: tengeri fehérjék (tonhal , halliszt, kagyló, tintahal, hal), halolaj, ásványi anyagok, rizskeményítő, vitaminok, kolin-klorid, az alfa-tokoferol-acetát (E-vitamin), pantoténsavat, piridoxin (B6 vitamin), tiamin (B1-vitamin), niacin, riboflavin (B2-vitamin), folsav, retinol (A-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), biotin, cianokobalamin (B12-vitamin), menadion-nátrium-biszulfit (K3-vitamin) ), lecitihin, élesztő, probiotikus baktériumok (Bacillus sp.), szójaliszt, karotinoid pigmentek és tartósítószerek (Etoxikvin BHT, BHA) stb.