Ajánlott termékek

Newa Prexo 20 tavi szűrő

37.700 Ft

Az Olasz Newa cég Prexo 20 nyomás alatti tavi szűrője kiváló ár érték aránnyal rendelkezik. A termékre 3 év garancia van!! A Prexo 20 szűrő ideális megoldás kerti dísztavak szűréséhez és tisztán tartásához terheltségtől függően 4000 - 7000l méretig. A Prexo 20 szűrőt a vízpartján kell elhelyezni. Részben el is lehet ásni így könnyebben elrejthető. A szűrőn egy megfelelő méretű a tóban működtetett vízpumpával kell a tó vizét átvezetni. /Nem része a terméknek, külön megvásárolható./ A szűrőt 2000-6000 l/h vízpumpával célszerű üzemeltetni. A Prexo szűrők "backwash" rendszerrel rendelkeznek /vízáramlás megfordító/, amellyel gyorsan megtisztíthatjuk szűrőnket szétszerelés nélkül. A szűrőben elhelyezkedő különböző szivacsrétegek felfogják a tóból érkező fizikai szennyeződéseket. A biogolyók ideális szerkezetének köszönhetően a nagy szűrőfelületen sok lebontó baktérium tud megtelepedni ezáltal kiváló biológiai szűrést biztosíthatunk tavunknak.

 • Leírás
 • Az Olasz Newa cég Prexo 20 nyomás alatti tavi szűrője kiváló ár érték aránnyal rendelkezik.
  A termékre 3 év garancia van!!
  A Prexo 20 szűrő ideális megoldás kerti dísztavak szűréséhez és tisztán tartásához terheltségtől függően 4000 - 7000l méretig.
  A Prexo 20 szűrőt a vízpartján kell elhelyezni. Részben el is lehet ásni így könnyebben elrejthető. A szűrőn egy megfelelő méretű a tóban működtetett vízpumpával kell a tó vizét átvezetni. /Nem része a terméknek, külön megvásárolható./
  A szűrőt 2000-6000 l/h vízpumpával célszerű üzemeltetni.
  A Prexo szűrők "backwash" rendszerrel rendelkeznek /vízáramlás megfordító/, amellyel gyorsan megtisztíthatjuk szűrőnket szétszerelés nélkül.
  A szűrőben elhelyezkedő különböző szivacsrétegek felfogják a tóból érkező fizikai szennyeződéseket. A biogolyók ideális szerkezetének köszönhetően a nagy szűrőfelületen sok lebontó baktérium tud megtelepedni ezáltal kiváló biológiai szűrést biztosíthatunk tavunknak.