Ajánlott termékek

JBL Cooler 200 Akváriumhűtő ventillátor

18.800 Ft

A JBL 4 ventilátoros akváriumhűtője korrózióálló, műanyagból és alumíniumból készült. A kiváló minőségű golyóscsapágyak biztosítják a csendes és hosszútávú megbízható működést. A ventilátor 12V-os tápegységről működik. Az akvárium méretétől függően a ventilátorokkal 2-4 C° vízhőfok csökkenés érhető el. Működési elv: A JBL hűtő ventilátor légmozgást generál a vízfelület felett, ezáltal meggyorsítja a párolgást és ezzel lehűti az akváriumvizet. A JBL akváriumhűtő ventilátor bármely max. 25mm vastagságú akvárium-szegélyre rögzíthető. Ajánlott: 200-300 literes akváriumméretig! Teljesítmény: 11,2 W Ventilátor átmérő: 6 cm Tartozékok: - Ventilátor - Rögzítő lábak - 12V-os tápegység

 • Leírás
 • A JBL 4 ventilátoros akváriumhűtője korrózióálló, műanyagból és alumíniumból készült. A kiváló minőségű golyóscsapágyak biztosítják a csendes és hosszútávú megbízható működést. A ventilátor 12V-os tápegységről működik. Az akvárium méretétől függően a ventilátorokkal 2-4 C° vízhőfok csökkenés érhető el.
  Működési elv: A JBL hűtő ventilátor légmozgást generál a vízfelület felett, ezáltal meggyorsítja a párolgást és ezzel lehűti az akváriumvizet.
  A JBL akváriumhűtő ventilátor bármely max. 25mm vastagságú akvárium-szegélyre rögzíthető.
  Ajánlott: 200-300 literes akváriumméretig!
  Teljesítmény: 11,2 W
  Ventilátor átmérő: 6 cm
  Tartozékok:
  - Ventilátor
  - Rögzítő lábak
  - 12V-os tápegység