Ajánlott termékek

Atman AT-F101 Belső akvárium szűrő

3.260 Ft

Az Atman At-f101 belsőszűrője az ideális megoldás édesvízi akváriumok szűréséhez. A szűrőt csak függőleges helyzetben használhatjuk. A szűrő könnyen rögzíthető a gumi tappancsok segítségével az akvárium üvegén, amit előzőleg tisztítsunk meg, a megfelelő tapadás érdekében. A szűrő üzembe helyezése előtt, a szűrőanyagot öblítsük át langyos folyóvíz alatt. A belsőszűrő levegőztető funkcióval is rendelkezik. Figyelem: a levegőztetés csökkenti az átáramoltatott vízmennyiséget. Ajánlott akvárium méret: 25-100 liter között. Teljesítménye: 350l/h Fogyasztás: 5W

 • Leírás
 • Az Atman At-f101 belsőszűrője az ideális megoldás édesvízi akváriumok szűréséhez.
  A szűrőt csak függőleges helyzetben használhatjuk.
  A szűrő könnyen rögzíthető a gumi tappancsok segítségével az akvárium üvegén, amit előzőleg tisztítsunk meg, a megfelelő tapadás érdekében.
  A szűrő üzembe helyezése előtt, a szűrőanyagot öblítsük át langyos folyóvíz alatt.
  A belsőszűrő levegőztető funkcióval is rendelkezik.
  Figyelem: a levegőztetés csökkenti az átáramoltatott vízmennyiséget.
  Ajánlott akvárium méret: 25-100 liter között.
  Teljesítménye: 350l/h
  Fogyasztás: 5W
  Karbantartás:
  MOTOR és FORGÓRÉSZ: 1-2 havonta szükséges a lerakódásokat eltávolítani.
  Vegyük le a motort a szűrőről, vegyük le a forgórész fedelét, majd húzzuk ki a forgórészt és mossuk el meleg vízben. Ezután szereljük össze a motort.
  A szivacsot 2-3 hetente ki kell mosni vízben és kb. 6 havonta cserélni érdemes. Az akváriumból leszívott vízben érdemes kimosni, hogy a csapvíz klór tartalma ne károsítsa a baktériumokat.