Ajánlott termékek

Prodibio Bio Digest /1 ampulla/

690 Ft

A Prodibio Bio Digest egy baktérium koncentrátum mely az akváriumi nitrogénciklus működéséhez szükséges hasznos baktériumokat tartalmazza igen nagy számban. Tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt használható. Adagolás: egy ampulla kéthetente 1000 literes akvárium méretig. Új akvárium indításakor 1 ampulla 60 literenként. Az ampullát erősen rázzuk fel legalább 15 másodpercen keresztül majd miután tartalmát 1liter akváriumvízzel elkevertük ezt a keveréket öntsük az akváriumba miután a lehabzót kikapcsoltuk. A Bio Digest az alábbi baktériumfajokat tartalmazza: -Nitrosomonas europea - Nitrobacter winogradskyi - Paracoccus dénitrificans - Pseudomonas stuzerii

 • Leírás
 • A Prodibio Bio Digest egy baktérium koncentrátum mely az akváriumi nitrogénciklus működéséhez szükséges hasznos baktériumokat tartalmazza igen nagy számban.
  Tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt használható.
  Adagolás: egy ampulla kéthetente 1000 literes akvárium méretig. Új akvárium indításakor 1 ampulla 60 literenként. Az ampullát erősen rázzuk fel legalább 15 másodpercen keresztül majd miután tartalmát 1liter akváriumvízzel elkevertük ezt a keveréket öntsük az akváriumba miután a lehabzót kikapcsoltuk.
  A Bio Digest az alábbi baktériumfajokat tartalmazza:
  -Nitrosomonas europea
  - Nitrobacter winogradskyi
  - Paracoccus dénitrificans
  - Pseudomonas stuzerii