Ajánlott termékek

Fauna Marin Ultra Min S 250ml

10.999 Ft

A Fauna Marin Ultra Min S legújabb generációja! A Fauna Marin Ultra Min S tartalmazza a legfontosabb aminosavakat, létfontosságú vegyületeket és vitaminokat és több mint 70 nyomelemet egy keverékben. Alkalmazási és adagolási javaslat: Az Ultra Min S tápoldatot speciálisan fejlesztették ki hosszú kutatómunka során. Köszönhetően a speciális formulájának a korallok, kagylók rendkívül gyorsan felveszik. Használatával a védő nyálkahártya a korallokon jelentősen erősödik. A kőkorallok szemmel láthatóan jobban növekszenek, és élénkebb színűek lesznek használatától. Adagolása: 3-5 ml 1000 L (250 gal) naponta, attól függően, hogy a tápanyag koncentráció milyen az akváriumban.

  • Leírás
  • A Fauna Marin Ultra Min S legújabb generációja!
    A Fauna Marin Ultra Min S tartalmazza a legfontosabb aminosavakat, létfontosságú vegyületeket és vitaminokat és több mint 70 nyomelemet egy keverékben.

    Alkalmazási és adagolási javaslat:
    Az Ultra Min S tápoldatot speciálisan fejlesztették ki hosszú kutatómunka során. Köszönhetően a speciális formulájának a korallok, kagylók rendkívül gyorsan felveszik. Használatával a védő nyálkahártya a korallokon jelentősen erősödik. A kőkorallok szemmel láthatóan jobban növekszenek, és élénkebb színűek lesznek használatától.
    Adagolása: 3-5 ml 1000 L (250 gal) naponta, attól függően, hogy a tápanyag koncentráció milyen az akváriumban.