Ajánlott termékek

Aquarium Systems Reef Evolution Reef Tonic 1-2 2×500ml

2.700 Ft

Az A.S. Reff Tonic 1-2 olyan puffer folyadékok melyek megfelelő adagolás mellett stabilan tartják a ph-t és a karbonát keménységet. A reeftonic megbízhatóan tartja fenn az egyensúlyt a karbonát keménység és kalcium közt. A karbonátot és a kálciumot valamint a magnéziumot a korallok és egyéb élőlények folyamatosan beépítik szervezetükbe, így egészséges, fejlődő élőlények esetében állandó utánpótlásra van szükség.

 • Leírás
 • Az A.S. Reff Tonic 1-2 olyan puffer folyadékok melyek megfelelő adagolás mellett stabilan tartják a ph-t és a karbonát keménységet.
  A reeftonic megbízhatóan tartja fenn az egyensúlyt a karbonát keménység és kalcium közt.
  A karbonátot és a kálciumot valamint a magnéziumot a korallok és egyéb élőlények folyamatosan beépítik szervezetükbe, így egészséges, fejlődő élőlények esetében állandó utánpótlásra van szükség.


  A Reef Tonic 1 segít fenntartani az optimális ph-t mely 8-8,4 közt kell, hogy legyen.
  A folyadék használatát mindenképp érdemes megkezdeni, ha a karbonátkeménység 7.8 dkh alá esik.
  Adagolás: 5ml 100 literenként minden nap lassan becsepegtetve jó áramlású helyre.

  A Reef Tonic 2 adagolásával megfelelő szinten tudjuk tartani a kalcium és magnézium szintjét. 380-400mg/l alatti kálcium szint alatt mindenképp érdemes elkezdeni az adagolást. Mellette ajánlott meszes víz adagolása is, mert hatékonyan csapja ki a foszfátokat.
  Adagolás: 5ml 100literenként naponta lassan beadagolva egy jó áramlású helyen a reeftonic1-től eltérő időpontban, tehát nem vele egyszerre.
  A Reef Tonic-ot tartsuk biztonságos, gyerekektől elzárt helyen!