Ajánlott termékek

Newa PGR 1000 talajporszívó

17.600 Ft

A Newa PGR 1000 talajporszívó egy praktikus akváriumra akasztható aljzattisztító, hatékony szűrővel ellátva ami a legapróbb szennyeződéseket is kiszűri. A tisztítóba egy erős vízpumpa üzemel a jó hatékonyság érdekében. A Newa PGR 1000 aljzattisztítókkal könnyedén, felesleges pancsolás nélkül, egyszerűen tisztíthatjuk akváriumunk aljzatát. A termék összes elektromos alkatrésze víz szigetelt, így könnyedén tisztítható folyóvízben, az elektromos részek nem hibásodhatnak meg beázásból eredően. Ajánlott akváriumméret: 100-200 liter között!

  • Leírás
  • A Newa PGR 1000 talajporszívó egy praktikus akváriumra akasztható aljzattisztító, hatékony szűrővel ellátva ami a legapróbb szennyeződéseket is kiszűri. A tisztítóba egy erős vízpumpa üzemel a jó hatékonyság érdekében.
    A Newa PGR 1000 aljzattisztítókkal könnyedén, felesleges pancsolás nélkül, egyszerűen tisztíthatjuk akváriumunk aljzatát. A termék összes elektromos alkatrésze víz szigetelt, így könnyedén tisztítható folyóvízben, az elektromos részek nem hibásodhatnak meg beázásból eredően.

    Ajánlott akváriumméret: 100-200 liter között!