Ajánlott termékek

Caribsea AragaMILK - 237 ml

3.900 Ft
Akciós ár: 2.320 Ft

A CaribSea AragaMILK használatával könnyen szinten tudjuk tartani akváriumunk kálciumszintjét és keménységét egyszerre. Az adagolandó mennyiséget előbb keverjük el egy pohárnyi tiszta tengervízben majd jó áramlású helyen öntsük be az akváriumba. Az adagolás utáni opálosság a vízben 1-2 óra alatt eloszlik. Ph illetve keménység tesztet ne végezzünk az adagolás utáni pár órában. Adagolás: 5 ml 200 liter vízhez reggelente de mindenképp olyankor amikor a világítás még legalább két órát üzemel. A CaribSea AragaMILK használata során azt fogja tapasztalni, hogy meggátolja a PH eséseket mely gyakori nagyhalas tengeri akváriumokban valamint sügéres akváriumokban. Kiváló elevenszülők akváriumának keménységének fenntartására is.

 • Leírás
 • A CaribSea AragaMILK használatával könnyen szinten tudjuk tartani akváriumunk kálciumszintjét és keménységét egyszerre.
  Az adagolandó mennyiséget előbb keverjük el egy pohárnyi tiszta tengervízben majd jó áramlású helyen öntsük be az akváriumba.
  Az adagolás utáni opálosság a vízben 1-2 óra alatt eloszlik.
  Ph illetve keménység tesztet ne végezzünk az adagolás utáni pár órában.
  Adagolás: 5 ml 200 liter vízhez reggelente de mindenképp olyankor amikor a világítás még legalább két órát üzemel.
  A CaribSea AragaMILK használata során azt fogja tapasztalni, hogy meggátolja a PH eséseket mely gyakori nagyhalas tengeri akváriumokban valamint sügéres akváriumokban. Kiváló elevenszülők akváriumának keménységének fenntartására is.