Ajánlott termékek

Seachem Phosguard 2000ml

17.290 Ft

A Seachem Phosguard egy alumínium alapú foszfát és szilikát megkötő termék! A Seachem Phosguard gyorsan és hatékonyan távolítja el a foszfátot és a szilikátot tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt! A PhosGuard ™ rendkívül porózus, nagy kapacitású! Gyöngy alakja optimális vízáramlást eredményez, valamint nem tud összetömörödni mint más Foszfátmegkötők. Ezáltal felülmúl minden konkurens termékek. Mivel nem tömörödik össze ezáltal hosszan és jól köti meg a káros anyagokat! Ha telítődött a megkötött anyagokat nem engedi vissza. Használata mellet érdemes a Foszfátot rendszeresen mérni!

 • Leírás
 • A Seachem Phosguard egy alumínium alapú foszfát és szilikát megkötő termék!
  A Seachem Phosguard gyorsan és hatékonyan távolítja el a foszfátot és a szilikátot tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt!
  A PhosGuard ™ rendkívül porózus, nagy kapacitású! Gyöngy alakja optimális vízáramlást eredményez, valamint nem tud összetömörödni mint más Foszfátmegkötők. Ezáltal felülmúl minden konkurens termékek. Mivel nem tömörödik össze ezáltal hosszan és jól köti meg a káros anyagokat!
  Ha telítődött a megkötött anyagokat nem engedi vissza. Használata mellet érdemes a Foszfátot rendszeresen mérni!
  Használata: használhatjuk lebegtető szűrőben, külső szűrőben, illetve szűrőzsákban is belógatva a technikai tartályba, lehetőleg áramlásos helyre! Használat előtt célszerű átöblíteni sima vízben!
  Adagolás: 85 ml 200 liter tengervízhez illetve 400 liter édesvízhez!
  Lehetőleg inkább kisebb menyiségben használjuk, ne drasztikusan egyszerre sokat!!!