Ajánlott termékek

Fauna Marin Ultra Phos 0,04 500ml

6.680 Ft

A Fauna Marin Ultra Phos 0,04 egy új foszfátmegkötő amely biztonságosan eltávolítja a foszfátot az akváriumból. Egy egyedülálló tulajdonságának köszönhetően 100% biztonságos ugyanakkor rendkívül hatékony a használata. Hiszen az akváriumban nem csökkenhet a foszfát tartalma 0,00-ra. A szennyező anyagok az Ultra Phos 0,04 felszínéhez kötődnek , és nem oldódnak ki. A Fauna Marin Ultra Phos fenn tudja tartani a nagyon alacsony tápanyag-koncentrációt az akváriumban. A nem kívánt algák növekedését meggátolja, valamint a korallok természetes színeket fogják mutatni.

 • Leírás
 • A Fauna Marin Ultra Phos 0,04 egy új foszfátmegkötő amely biztonságosan eltávolítja a foszfátot az akváriumból. Egy egyedülálló tulajdonságának köszönhetően 100% biztonságos ugyanakkor rendkívül hatékony a használata. Hiszen az akváriumban nem csökkenhet a foszfát tartalma 0,00-ra. A szennyező anyagok az Ultra Phos 0,04 felszínéhez kötődnek , és nem oldódnak ki.
  A Fauna Marin Ultra Phos fenn tudja tartani a nagyon alacsony tápanyag-koncentrációt az akváriumban. A nem kívánt algák növekedését meggátolja, valamint a korallok természetes színeket fogják mutatni.

  Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne nyelje le!

  Adagolási javaslat:

  Kezdje az adagolást 50g/100 liter tengervízhez. 5 nap elteltével az adag növelhető 100g/100 liter tengervízhez ha szükséges. A foszfátkoncentrációt folyamatosan elenőrizze megbízható foszfátteszttel.
  Abban az esetben, ha az akváriumban rendkívül alacsony foszfát szintet mérünk és nem kimutatható a nitrát, akkor a Fauna Marin Ultra Phost nem szabad használni.