Ajánlott termékek

Seachem Stability vízkezelő - 100 ml

2.189 Ft

A Seachem Stability egy baktérium készítmény, ami gyorsan és biztonságosan indítja be akváriumunk biológiai szűrését. Ez a kifejezetten akváriumokhoz fejlesztett baktériumkultúra használható édesvízi és tengeri akváriumokhoz is.

 • Leírás
 • A Seachem Stability egy baktérium készítmény, ami gyorsan és biztonságosan indítja be akváriumunk biológiai szűrését. Ez a kifejezetten akváriumokhoz fejlesztett baktériumkultúra használható édesvízi és tengeri akváriumokhoz is.
  Aerob és anaerob, valamint fakultatív baktériumokat tartalmaz, melyek elősegítik a szerves anyagok lebontását (ammónia, nitrit, nitrát). A Seachem Stability termékben lévő baktériumok nem kénes kötéssel vannak jelen, ezért nem termelődik mérgező hidrogén-szulfid. A Seachem Stability teljesen ártalmatlan mindenféle akváriumi élőlényre és növényre.elhasználás:
  Felhasználás:
  -Használjon 5ml (1 kupak) Stability-t minden 40 literhez az akvárium telepítésének napján.
  -Ezután használjon 5ml Stability-t minden 80 liter akváriumvízhez naponta az első 7 napban.
  -A halak és más akváriumi élőlények ezután telepíthetőek.
  -Az optimális biológiai szűréshez használjon 5ml Seachem Stability-t minden 40 literhez havonta, vagy minden vízcserénél vagy amikor új hal telepítés, esetleg gyógyszeres kezelés után.