Ajánlott termékek

Easy Life FFM (fluid filter medium) 1000 ml - klórtalanító vízelőkészítő

5.490 Ft

A csapvízzel történő vízcsere esetén fontos, hogy a csapvízben megtalálható (a halak kopoltyúit irritáló, és a szűrőben illetve az aljzatban tenyésző baktériumokra) káros klórt és nehézfémeket eltávolítsuk a vízből. A Easy Life FFM (fluid filter medium) termék több, mint vízelőkészítő: a klór és nehézfémek megkötése mellett olyan pozitív hatásai is vannak, mint a vízminőség javítása, egyéb káros anyagok eltávolítása. Az Easy Life csak természetes összetevőket tartalmaz. A használatának semmilyen káros hatása nem ismert! Használata esetén az első percekben a víz enyhén opálosodhat (ez a természetes folyamat eredménye és általában hamar megszűnik). Az akváriumi vízcserékhez mindig javasoljuk a vízelőkészítők használatát.

 • Leírás
 • A csapvízzel történő vízcsere esetén fontos, hogy a csapvízben megtalálható (a halak kopoltyúit irritáló, és a szűrőben illetve az aljzatban tenyésző baktériumokra) káros klórt és nehézfémeket eltávolítsuk a vízből.
  A Easy Life FFM (fluid filter medium) termék több, mint vízelőkészítő: a klór és nehézfémek megkötése mellett olyan  pozitív hatásai is vannak, mint a vízminőség javítása, egyéb káros anyagok eltávolítása.
  Az Easy Life csak természetes összetevőket tartalmaz. A használatának semmilyen káros hatása nem ismert! Használata esetén az első percekben a víz enyhén opálosodhat (ez a természetes folyamat eredménye és általában hamar megszűnik).
  Az akváriumi vízcserékhez mindig javasoljuk a vízelőkészítők használatát.
  Adagolás: 10 ml / 30 liter csapvíz.
  Felhasználás: Közvetlenül a használat előtt az Easy Life FFM palackot jól fel kell rázni, hogy a palack aljára leülepedett semlegesítő anyagok felkavarodjanak. Csak így biztosítható a gyári adagolási útmutató alapján a megfelelő hatékonyság!

  A vízelőkészítő a hatását néhány perc alatt kifejti. Bár a klór nagy része (nem a teljesmennyiség) a "pihentetéssel" 1-2 napon belül távozik a vízből, a nehézfémek nem.
  A vízbe oldott klór irritációt okozhat a halaknál, amelyet a növényekhez és tereptárgyakhoz történő "dörgölőzéssel" jeleznek (ez lehet másnak a jele is).