Ajánlott termékek

D-D Aquascape - Korallragasztó

3.200 Ft
Akciós ár: 2.600 Ft

A D-D Aquascape /korallragasztó/ kétkomponensű akváriumi epoxi ragasztó mészalga színnel. Kifejezetten akváriumban való felhasználásra lett kifejlesztve. Alkalmas korallok és korall szaporítványok felragasztására, élőkövek egymáshoz ragasztására, kagylók férgek elleni védelmére.

 • Leírás
 • A D-D Aquascape /korallragasztó/ kétkomponensű akváriumi epoxi ragasztó mészalga színnel. Kifejezetten akváriumban való felhasználásra lett kifejlesztve.
  Alkalmas korallok és korall szaporítványok felragasztására, élőkövek egymáshoz ragasztására, kagylók férgek elleni védelmére.
  Használat: a rudakból két egyforma nagyságú részt kell levágni és összegyúrni amíg teljesen egyöntetü lesz a színe és még ezután is egy két percig gyúrjuk.
  A könnyebb gyúrhatóság és felhasználhatóság érdekében a még nem összegyúrt darabokat 5-10 másodpercig megmelegíthetjük mikrohullámú sütőben.
  Ha összegyúrt állapotban tesszük 10 másodpercre a mikrosütőbe akkor az egyébként 1/2 órás kötési idő lerövidül.
  A víz alatti felhasználáskor por szerű fehér anyag szállhat ki a ragasztóból ami veszélytelen, de ha már az akvárium teljes térfogata ködös tartsunk hosszabb szünetet a munkában amíg a szűrőrendszer kiszűri a lebegő szennyeződést!