Ajánlott termékek

 1. Ocean Nutrition Artemia Cysts230 500g - Artemia pete

  Ocean Nutrition Artemia Cysts230 500g - Artemia pete

  28.900 Ft
  A Belga Ocean Nutrition cég Artemia petéi a Nagy-Sós tavakból származnak!
  Könnyen kelnek! Az Innovatív Nitro Pack belső csomagolás biztosítja a nagy kelési százalékot (90% felett). A kelési idő 18-30 óra között, az adott körülményektől függően.
  Az egyik legjobb minőségű Artemia pete ami a piacon beszerezhető!
  Ideális tengeri korallos akváriumokba illetve növendék halak számára!
  Tartalma: 500g
 2. Ocean Nutrition Artemia pete - Brine Shrimp eggs 50g

  Ocean Nutrition Artemia pete - Brine Shrimp eggs 50g

  5.900 Ft
  A Belga Ocean Nutrition cég Artemia petéi a Nagy-Sós tavakból származnak!
  Könnyen kelnek!
  Az egyik legjobb minőségű Artemia pete ami a piacon beszerezhető!
  Ideális táplálék növendék halak számára!
  Tartalma: 50g
 3. Ocean Nutrition Seaweed Clips - Alga csipesz

  Ocean Nutrition Seaweed Clips - Alga csipesz

  991 Ft
  Az Ocean Nutrition Seaweed Clips algacsipesz kiváló akváriumokban víz alatti használatra. Tapadókorongja segítségével könnyedén elhelyezhető akár akril vagy üvegfelületen.
  Az Ocean Nutrition Seaweed Clips algacsipesz segítségével bármilyen szárított algalemezt könnyedén rögzíthetünk az akváriumban, ezáltal halaink hosszabb ideig csipegethetik az algalapot anélkül, hogy az elsodródna.
 4. Ocean Nutrition Red Seaweed  - 8g algalap fokhagymával

  Ocean Nutrition Red Seaweed - 8g algalap fokhagymával

  1.400 Ft
  Az Ocean Nutrition Red Seaweed piros algalap egy teljesen természetes, nagyon tápláló kiegészítő eledel az összes növényevő hal számára. Gazdag C-vitamin tartalmú és könnyen emészthető. Optimális táplálékforrás a tengeri és édesvízi növényevő halaknak. Továbbfejlesztett természetes fokhagyma kivonat tartalma által jobban elfogadják a válogatós halaink is. Javítja az immunrendszer funkcióit.
 5. Ocean Nutrition Brown Seaweed  - 12g algalap fokhagymával

  Ocean Nutrition Brown Seaweed - 12g algalap fokhagymával

  1.400 Ft
  Az Ocean Nutrition Brown Seaweed barna algalap egy teljesen természetes, nagyon tápláló kiegészítő eledel az összes növényevő hal számára. Gazdag C-vitamin tartalmú és könnyen emészthető. Optimális táplálékforrás a tengeri és édesvízi növényevő halaknak. Továbbfejlesztett természetes fokhagyma kivonat tartalma által jobban elfogadják a válogatós halaink is. Javítja az immunrendszer funkcióit.
 6. Ocean Nutrition Green Seaweed  - 12g algalap fokhagymával

  Ocean Nutrition Green Seaweed - 12g algalap fokhagymával

  1.400 Ft
  Az Ocean Nutrition Green Seaweed zöld algalap egy teljesen természetes, nagyon tápláló kiegészítő eledel az összes növényevő hal számára. Gazdag C-vitamin tartalmú és könnyen emészthető. Optimális táplálékforrás a tengeri és édesvízi növényevő halaknak. Továbbfejlesztett természetes fokhagyma kivonat tartalma által jobban elfogadják a válogatós halaink is.
  Javítja az immunrendszer funkcióit.
 7. Ocean Nutrition Nano Reef Fish Food - 15g granulált haleledel

  Ocean Nutrition Nano Reef Fish Food - 15g granulált haleledel

  1.309 Ft
  Az Ocean Nutrition Nano Reef Fish Food granulált haleledel egy kiváló minőségű lassan süllyedő pellet (+/- 0.95mm) melynek természetes összetevői biztosítsák halainkat az eledel gyors elfogadásra. Minden egyes pellet tartalmaz Spirulinát amely fokozza a természetes színeket, illetve fokhagymát, hogy javítsák a betegség-ellenálló képességet halainkban. Magas vitamin tartalommal rendelkezik.
  Ez a puha és nedves pellet, ideális kis halak számára. A halakat érdemes etetni 2-3 alkalommal naponta. Csak annyit szabad etetni, hogy azt halaink két-három percen belül elfogyasszák.
 8. Ocean Nutrition Feeding Station - Etető állomás

  Ocean Nutrition Feeding Station - Etető állomás

  1.970 Ft
  Az Ocean Nutrition Feeding Station - Etető állomás egy egyedülálló eszköz arra, hogy halaink etetését hatékonyabbá tegyük. Az etető állomás a víz felszínén úszik az akváriumban elhelyezve, a tapadókorong segítségével könnyen rögzíthetjük üveg vagy akril felületekhez. Az etető állomásnak köszönhetően a haleledel nem terül szét a víz felszínén, hanem kis helyen koncentrálódik, halaink nagyobb arányban fogyasztják el a beadagolt haleledelt, ezáltal csökken az el nem fogyasztott eledel mennyiséget ezzel is javítva a víz minőségét!
 9. Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Small - 100g granulált haleledel

  Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Small - 100g granulált haleledel

  2.490 Ft
  Az Ocean Nutrition Formula 2 Marine Pellet Small granulált haleledel tökéletesen puha és nedves. Csomagolásának köszönhetően maximálisan megőrzi frissességét . Kifejezetten ízletes és könnyen emészthető tengeri halaink számára. Fokhagymát tartalmaz, ezzel is javítva halaink betegség-ellenálló képességét. Főbb összetevői közé tartozik a Spirulina, tengeri moszat, rák, plankton, és tintahal. Alkalmanként csak annyit etessünk, a halainkkal amennyit azok néhány perc alatt elfogyasztanak. Akár 3-4 alkalommal naponta. Egyaránt szeretik a növényevő és a mindenevő halak.