Ajánlott termékek

Odyssea QUAD T5 4×54W + 4×MoonLED lámpa

59.990 Ft

Az Odyssea Quad T5 lámpacsalád ideális választás lehet akváriumunk fölé, ha megfelelő világítást szeretnénk halainknak és növényeinknek. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A lámpatest masszív, fekete, színterezett fémház. Benne fényvisszaverő reflektorral. A Quad T5 lámpát az akvárium szélére lehet akasztani, a két végén elhelyezkedő állítható lábaknak köszönhetően. A 2-2db fénycső és a 4 db kék led külön-külön kapcsolható. A lámpa méretei: 120x19,5x5,5cm A lámpa ára tartalmazza a benne lévő 4 db fénycsövet. Ez tengeris lámpa esetében 2db actinic és 2db 10000 kelvines fehér fénycső. Édesvízis lámpa esetében 2db 6500 kelvines fehér fénycső és 2db növényes fénycső. Rendelés esetében kérjük jelezze milyen csővariációval kéri a lámpát!!! A lámpához külön kapható függesztő szett! A függesztő szett segítségével lámpánkat könnyedén lelógathatjuk akváriumunk fölé. A termékre 1 év a garanciaidő.

 • Leírás
 • Az Odyssea Quad T5 lámpacsalád ideális választás lehet akváriumunk fölé, ha megfelelő világítást szeretnénk halainknak és növényeinknek.
  Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik.
  A lámpatest masszív, fekete, színterezett fémház. Benne fényvisszaverő reflektorral.
  A Quad T5 lámpát az akvárium szélére lehet akasztani, a két végén elhelyezkedő állítható lábaknak köszönhetően.
  A 2-2db fénycső és a 4 db kék led külön-külön kapcsolható.
  A lámpa méretei: 120x19,5x5,5cm
  A lámpa ára tartalmazza a benne lévő 4 db fénycsövet.
  Ez tengeris lámpa esetében 2db actinic és 2db 10000 kelvines fehér fénycső.
  Édesvízis lámpa esetében 2db 6500 kelvines fehér fénycső és 2db növényes fénycső.
  Rendelés esetében kérjük jelezze milyen csővariációval kéri a lámpát!!!
  A lámpához külön kapható függesztő szett! A függesztő szett segítségével lámpánkat könnyedén lelógathatjuk akváriumunk fölé.
  A termékre 1 év a garanciaidő.