Ajánlott termékek

ATI Hybrid LED Powermodule 4x39W T5 + 2x75W LED lámpa

379.500 Ft

A Német ATI cég LED Hybrid Powermodule lámpái a LED és T5 technológiát ötvözik. A LED Hybrid Powermodule lámpák kiváló adottságait ( a lámpatest formáját, elegáns megjelenését a fénycsövenkénti ezüstbevonatos parabolatükröket, az aktív hűtést, és ezek eredményét a kb.+15%-os teljesítmény növekedést) az ATI Powermodule T5 lámpától örökölte. Modern formatervezése miatt nem szükséges külön burkolattal ellátni.

 • Leírás
 • A Német ATI cég LED Hybrid Powermodule lámpái a LED és T5 technológiát ötvözik.
  A LED Hybrid Powermodule lámpák kiváló adottságait ( a lámpatest formáját, elegáns megjelenését a fénycsövenkénti ezüstbevonatos parabolatükröket, az aktív hűtést, és ezek eredményét a kb.+15%-os teljesítmény növekedést) az ATI Powermodule T5 lámpától örökölte. Modern formatervezése miatt nem szükséges külön burkolattal ellátni.
  A LED Hybrid Powermodule lámpatest középvonalába beépített (a lámpa méretétől váltózóan 1-4 modul) szintén aktív hűtéses ellátott 75W-os LED modulba 20 darab LED-et építettek be. Ezek: teljes spektrumú fehér,  piros, kék és királykék. Ezek mindegyike 97%-os fényvisszaverésű, ezüstbevonatos reflektort is kapott. A lámpa akrilból készült hatékony alsó cseppvédelemmel van ellátva.
  LED Hybrid Powermodule lámpatestben a T5-ös fénycsövek fényereje, illetve a LED fényereje és színe is programozható. A lámpával valósághű napfelkelte, napnyugta hatások, nappali felhősödés és éjszakai holdfény szimulációk érhetőek el.
  A lámpa TÜV által minősített acélkötél felfüggesztéssel rendelkezik, melynek segítségével könnyen felfüggeszthetjük.
  A lámpa nincs készleten, csak rendelésre! Szállítási idő kb. 5-10 munkanap!
  Cégünk az ATI cég Magyarországi hivatalos márkaképviselete!