Ajánlott termékek

ALS Sun 90 Ledlámpa

59.900 Ft

Az ALS Sun édesvízi akvarisztikai lámpacsalád 100% magyar tervezésű és gyártású. Az ALS lámpák könnyen felhelyezhetőek az akváriumok fölé a vékony mégis igen masszív lábakkal. Illetve használhatunk akár a Tüv által minősített függesztő szettet is. (Ezt a kiegészítőt külön lehet megvásárolni, a lámpa ára nem tartalmazza.) ALS Sun 90 specifikáció: Szín: Fekete Méretek (h/sz/m): 90cm/12cm/2cm Teljesítmény: 45W Fényerő: 3900lm Garancia:2 év (tápegység 1év) 90-110 cm hosszúságú akváriumokhoz ajánlott!

 • Leírás
 • Az ALS Sun édesvízi akvarisztikai lámpacsalád 100% magyar tervezésű és gyártású.
  Az ALS lámpák könnyen felhelyezhetőek az akváriumok fölé a vékony mégis igen masszív lábakkal. Illetve használhatunk akár a Tüv által minősített függesztő szettet is. (Ezt a kiegészítőt külön lehet megvásárolni, a lámpa ára nem tartalmazza.)
  ALS Sun 90 specifikáció:
  Szín: Fekete
  Méretek (h/sz/m): 90cm/12cm/2cm
  Teljesítmény: 45W
  Fényerő: 3900lm
  Garancia:2 év (tápegység 1év)
  90-110 cm hosszúságú akváriumokhoz ajánlott!

  A LED-es világítás minden előnyét ötvözi. Kis fogyasztás, több tízezer óra üzemidő, jelentős fényerő- és spektrumváltozás nélkül, az akváriumra nézve minimális hőterhelés mellett.
  Az ALS lámpák a jelenleg elérhető legmodernebb technológiával készített LED-ekből épülnek fel: 5500K-es fehér, valamint 460nm hullámhosszú kék. Ezekből kapta az ideális 6500 K színhőmérsékletet! A ledek megfelelő arányban vannak keverve, így tökéletes és maximális fényt biztosítanak a növények növekedéséhez, valamint optimálisak a halak erőteljes színének kiemeléséhez.
  A lámpacsalád tervezésnél a designra is igen nagy hangsúly lett fektetve, így kapott a lámpa vékony, kecses, de ugyanakkor mégis masszív fém házat. A világítótesteket plexi védi a párától, ezzel is növelve a LED-ek élettartalmát.