Ajánlott termékek

Ocean Nutrition Brown Seaweed - 12g algalap fokhagymával

1.400 Ft

Az Ocean Nutrition Brown Seaweed barna algalap egy teljesen természetes, nagyon tápláló kiegészítő eledel az összes növényevő hal számára. Gazdag C-vitamin tartalmú és könnyen emészthető. Optimális táplálékforrás a tengeri és édesvízi növényevő halaknak. Továbbfejlesztett természetes fokhagyma kivonat tartalma által jobban elfogadják a válogatós halaink is. Javítja az immunrendszer funkcióit.

  • Leírás
  • Az Ocean Nutrition Brown Seaweed barna algalap egy teljesen természetes, nagyon tápláló kiegészítő eledel az összes növényevő hal számára. Gazdag C-vitamin tartalmú és könnyen emészthető. Optimális táplálékforrás a tengeri és édesvízi növényevő halaknak. Továbbfejlesztett természetes fokhagyma kivonat tartalma által jobban elfogadják a válogatós halaink is.
    Javítja az immunrendszer funkcióit.

    Felhasználási javaslat: Letépni illetve vágni egy darab algalapot (kb. 5cm × 7cm) átlagosan egy 200 literes akvárium mérethez, és helyezzük el az akváriumba Ocean Nutrition Seaweed Clips algacsipesz segítségével. Az el nem fogyasztott algalapot vegyük ki 24 óra eltelte után.
    Az Ocean Nutrition Brown Seaweed barna algalapot nem főeleségként kell etetni halainkkal, hanem mint egy táplálék kiegészítő forrást.