Ajánlott termékek

Lysmata amboinensis

7.990 Ft

Latin neve: Lysmata amboinensis Magyar neve: Tisztogató rák Család: Hippolytidae Előfordulása: Hawaii, Csendes-óceán, Vörös-tenger Max. Méret: 6 cm Vízhőmérséklet: 24 ° C - 26 ° C-on Ajánlott akvárium mérete: 50 Liter felett Korallos akváriumban tartható: Igen! Etetés: Artemia, Mysis, Krill, Halikra, Rákikra stb. Tarthatóság: Közepesen könnyen tartható! Társíthatóság: Egy akváriumban több egyedet is tarthatunk! Egyéb: Jó karbantartó, a halakról letakarítja a nem kívánatos élősködőket. Az aljzatról is összeszedi a lehullott maradék haleledeleket! Tartása esetén az akváriumba mindenképpen adagoljunk jódot! Normál esetben kb. 2 hetente vedlik!

 • Leírás
 • Latin neve:

  Lysmata amboinensis

  Magyar neve:

  Tisztogató rák

  Család:

  Hippolytidae

  Előfordulása:

  Hawaii, Csendes-óceán, Vörös-tenger

  Max. Méret:

  6 cm

  Vízhőmérséklet:

  24 ° C - 26 ° C-on

  Ajánlott akvárium mérete:

  50 Liter felett

  Korallos akváriumban tartható:

  Igen!

  Etetés:

  Artemia, Mysis, Krill, Halikra, Rákikra stb.

  Tarthatóság:

  Közepesen könnyen tartható!

  Társíthatóság:

  Egy akváriumban több egyedet is tarthatunk!

  Egyéb:

  Jó karbantartó, a halakról letakarítja a nem kívánatos élősködőket. Az aljzatról is összeszedi a lehullott maradék haleledeleket! Tartása esetén az akváriumba mindenképpen adagoljunk jódot! Normál esetben kb. 2 hetente vedlik!

  Élőlényeinket csak személyes átvétellel üzleteinkben /Budapest 1239 Táling utca 9. vagy Budapest 1133 Tisza utca 10./, vagy az általunk történt kiszállítással árusítjuk. Mielőtt rendelne élőlényeinkből érdeklődjön a 06-30-443-30-60 vagy a 06-30-348-91-50 telefonszámon mivel az élőlények több méretben lehetnek üzleteinkben ezért egy fajta élőlényből lehet olcsóbb és drágább is a Webshopban feltüntetett árhoz képest. Valamint előfordulhat hogy valamelyik élőlényből átmenetileg kifogyhat a készletünk!