Ajánlott termékek

Newa Puro 2 tavi szűrőrendszer

90.200 Ft

Az Olasz Newa cég Puro moduláris szűrőrendszere komplett szűrést biztosít kerti dísztavakhoz!! Ezáltal ideális megoldás 5000-10000 liter közötti tavakhoz!! A szűrőanyagok külön konténerekben vannak elhelyezve, így könnyen eltávolíthatóak ezáltal a szűrőrendszer könnyen karbantartható és tisztítható !! A szűrő rendszerben elhelyezett erős nylon sörtéjű kefe, majd a különböző szivacsrétegek felfogják a tóból érkező fizikai szennyeződéseket. A biogolyók ideális szerkezetének köszönhetően a nagy szűrőfelületen sok lebontó nitrifikáló baktérium tud megtelepedni, ezáltal kiváló biológiai szűrést biztosíthatunk kerti tavunknak. Mérete: 58×54×34 cm /hossz×mélység×magasság/ A szűrőrendszert egy megfelelő méretű a tóban elhelyezett vízpumpával kell működtetni. /A vízpumpa nem része a szűrőrendszernek, az külön megvásárolható./ A szűrőrendszert 3000-4500 l/h vízpumpával célszerű üzemeltetni. A termékre 3 év garancia van!!

 • Leírás
 • Az Olasz Newa cég Puro moduláris szűrőrendszere komplett szűrést biztosít kerti dísztavakhoz!!
  Ezáltal ideális megoldás 5000-10000 liter közötti tavakhoz!!
  A szűrőanyagok külön konténerekben vannak elhelyezve, így könnyen eltávolíthatóak ezáltal a szűrőrendszer könnyen karbantartható és tisztítható !!
  A szűrő rendszerben elhelyezett erős nylon sörtéjű kefe, majd a különböző szivacsrétegek felfogják a tóból érkező fizikai szennyeződéseket. A biogolyók ideális szerkezetének köszönhetően a nagy szűrőfelületen sok lebontó nitrifikáló baktérium tud megtelepedni, ezáltal kiváló biológiai szűrést biztosíthatunk kerti tavunknak.
  Mérete: 58×54×34 cm /hossz×mélység×magasság/
  A szűrőrendszert egy megfelelő méretű a tóban elhelyezett vízpumpával kell működtetni. /A vízpumpa nem része a szűrőrendszernek, az külön megvásárolható./
  A szűrőrendszert 3000-4500 l/h vízpumpával célszerű üzemeltetni.
  A termékre 3 év garancia van!!