Ajánlott termékek

Waterlife Sterazin 500ml

5.991 Ft

A Waterlife cég Sterazin nevű terméke alkalmas a test és kopoltyúférgesség kezelésére mely a halaknál többnyire vakaródzást okoz. Valamint más tünetek lehetnek bedagadt kopoltyúk, homályos foltok az úszókon és a hal testén, illetve levertség. A belső parazitákat is elpusztítja. Nem károsítja a biológiai szűrőt, növényeket és természetesen a halakat sem. Használható tengervízben valamint trópusi és hidegvízi akváriumokban is. Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktív szenet és egyéb abszorbens anyagokat. Erős festékanyagokat tartalmaz, mindenképp kerüljük a ruhával és bútorokkal való érintkezését. NE használjuk más termékkel együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkel kezeltünk előtte vagy más termékre váltunk át a Sterazinnel való kezelés után. NE használjuk olyan akváriumban, amiben alacsonyabb rendű élőlények (korallok, garnélák, tüskésbőrűek), ráják, cápák,piráják, tokhalak vagy rokon fajok élnek. Új akváriumban, vagy érzékeny halak és ivadékhalak esetében fél dózist használjunk. Használat előtt felrázandó!

 • Leírás
 • A Waterlife cég Sterazin nevű terméke alkalmas a test és kopoltyúférgesség kezelésére mely a halaknál többnyire vakaródzást okoz. Valamint más tünetek lehetnek bedagadt kopoltyúk, homályos foltok az úszókon és a hal testén,  illetve levertség.
  A belső parazitákat is elpusztítja.
  Nem károsítja a biológiai szűrőt, növényeket és természetesen a halakat sem.

  Használható tengervízben valamint trópusi és hidegvízi akváriumokban is.

  Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktív szenet és egyéb abszorbens anyagokat. Erős festékanyagokat tartalmaz, mindenképp kerüljük a ruhával és bútorokkal való érintkezését.
  NE használjuk más termékkel  együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkel kezeltünk előtte vagy más termékre váltunk át a Sterazinnel való kezelés után.

  NE használjuk olyan akváriumban,  amiben alacsonyabb rendű élőlények (korallok, garnélák, tüskésbőrűek), ráják, cápák,piráják, tokhalak vagy rokon fajok élnek.

  Új akváriumban, vagy érzékeny halak és ivadékhalak esetében fél dózist használjunk.

  Használat előtt felrázandó!

  Adagolás: 300 literre 5X10ml 1.,3.,6.,8.,10., napon adagolandó.

  - összes utasítást olvassuk el használat előtt.

  - nem használható emberi élelmezés céljából nevelt halak betegségeire.

  - gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó!

  - eredeti csomagolásban jól lezárt kupakkal tároljuk!

  - sötét, hűvös helyen tároljuk.

  - felbontás után 12 hónapon belül használható fel.

  - lejárati dátum a terméken található.

  - szemizgató és bőrirritáló hatású lehet.

  - bőrrel való érintkezése túlérzékenységet okozhat.

  - használat után mossunk kezet.

  - ételektől és italoktól elkülönítve tároljuk.

  Szembejutás esetén bő vízzel öblítsük ki és forduljunk orvoshoz lenyelés esetén szintén forduljunk orvoshoz és mindkét esetben mutassuk meg a termék címkéjét.