Ajánlott termékek

Waterlife Octozin 80 Tableta

5.490 Ft

A Waterlife cég Octozin nevű akvarisztikai terméke alkalmas a halak fej lyukadás, sügérek bélgyulladása, tengervízben bohóchal betegség és császárhal betegség, valamint spironucleus bélfertőzés, Cryptobia, Bodomonas, Trypanosoma kezelésére. Tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt. Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktívszenet és egyéb abszorbens anyagokat, majd frisset tegyünk be 96 órával az utolsó kezelés után. A szükséges Octozint kismennyiségű akváriumvízben oldjuk fel, ezután öntsük be az akváriumba. A víz gyenge habzása előfordulhat a kezelés során ami normális és hamarosan eltűnik. Az Octozin lassan bomlik le biológiailag, emiatt hasznos lehet az akváriumban a kezelés 8. napján egy nagyarányú vízcsere. Ne használjuk más termékkel együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkel kezeltünk előtte vagy más termékre váltunk át a Octozinnal való kezelés után. Adagolás: 1 tabletta 25 literre az 1., 2., 3.,napon. tengeri darakór kezeléséhez a víz sűrűséget eresszük le 1,017 sűrűségre 2-3 hét időtartamra. (Természetesen alacsonyrendűekkel nem használható.)

 • Leírás
 • A Waterlife cég Octozin nevű akvarisztikai terméke alkalmas a halak fej lyukadás, sügérek bélgyulladása, tengervízben bohóchal betegség és császárhal betegség, valamint spironucleus bélfertőzés, Cryptobia, Bodomonas, Trypanosoma kezelésére. Tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt.

  Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktívszenet és egyéb abszorbens anyagokat, majd frisset tegyünk be 96 órával az utolsó kezelés után.

  A szükséges Octozint kismennyiségű akváriumvízben oldjuk fel, ezután öntsük be az akváriumba.

  A víz gyenge habzása előfordulhat a kezelés során ami normális és hamarosan eltűnik. Az Octozin lassan bomlik le biológiailag, emiatt hasznos lehet az akváriumban a kezelés 8. napján egy nagyarányú vízcsere.

  Ne használjuk más termékkel együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkel kezeltünk előtte vagy más termékre  váltunk át a Octozinnal való kezelés után.

  Adagolás: 1 tabletta 25 literre az 1., 2., 3.,napon. tengeri darakór kezeléséhez a víz sűrűséget eresszük le 1,017 sűrűségre 2-3 hét időtartamra. (Természetesen alacsonyrendűekkel nem használható.)

  - összes utasítást olvassuk el használat előtt.

  - nem használható emberi élelmezés céljából nevelt halak betegségeire.

  - gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó!

  - eredeti csomagolásban jól lezárt kupakkal tároljuk!

  - sötét, hűvös helyen tároljuk.

  - felbontás után 12 hónapon belül használható fel.

  - lejárati dátum a terméken található.

  - szemizgató és bőrirritáló hatású lehet.

  - bőrrel való érintkezése túlérzékenységet okozhat.

  - használat után mossunk kezet.

  - ételektől és italoktól elkülönítve tároljuk.

  Szembejutás esetén bő vízzel öblítsük ki és forduljunk orvoshoz lenyelés esetén szintén forduljunk orvoshoz és mindkét esetben mutassuk meg a termék címkéjét.