Ajánlott termékek

Waterlife Myxazin 250ml

3.539 Ft

A Waterlife cég Myxazin nevű terméke jó megoldás szem kidülledés, homályos szem, kivörösödő erek és sebek, uszonyrothadás és egyéb baktériumos fertőzések kezelésére akváriumi halainknál. Megelőző kezelésre használható új hal betelepítésekor. Használhatjuk édesvízi és tengeri akváriumokban egyaránt. Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktív szenet és egyéb abszorbens anyagokat. Erős festékanyagokat tartalmaz, mindenképp kerüljük a ruhával és bútorokkal való érintkezését. NE használjuk más termékkel együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkeel kezeltünk előtte vagy más termékre váltunk át a Myxazinnal való kezelés után. Új akváriumban, vagy érzékeny halak és ivadékhalak esetében fél dózist használjunk. Protozin vagy Cuprazin használata után 4 napig NE használjuk. Használat előtt felrázandó! Adagolás: 100 literre 5X10ml 5napon keresztül naponta. Új hal betelepítése esetén 2 napig megelőzésként adagolhatjuk.

 • Leírás
 • A Waterlife cég Myxazin nevű terméke jó megoldás szem kidülledés, homályos szem, kivörösödő erek és sebek, uszonyrothadás és egyéb baktériumos fertőzések kezelésére akváriumi halainknál. Megelőző kezelésre használható új hal betelepítésekor.

  Használhatjuk édesvízi és tengeri akváriumokban egyaránt.

  Használat: hagyjuk változatlanul működni a biológiai szűrést, de kapcsoljuk ki az UV sterilizátort, ozonizátort, vegyük ki a szűrőrendszerből esetleg használatban levő zeovitot, aktív szenet és egyéb abszorbens anyagokat.

  Erős festékanyagokat tartalmaz, mindenképp kerüljük a ruhával és bútorokkal való érintkezését.

  NE használjuk más termékkel együtt, és tartsunk 48 óra szünetet, ha más termékkeel kezeltünk előtte vagy más termékre váltunk át a Myxazinnal való kezelés után.

  Új akváriumban, vagy érzékeny halak és ivadékhalak esetében fél dózist használjunk.

  Protozin vagy Cuprazin használata után 4 napig NE használjuk.

  Használat előtt felrázandó!

  Adagolás: 100 literre 5X10ml 5napon keresztül naponta. Új hal betelepítése esetén 2 napig megelőzésként adagolhatjuk.

  - összes utasítást olvassuk el használat előtt.

  - nem használható emberi élelmezés céljából nevelt halak betegségeire.

  - gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó!

  - eredeti csomagolásban jól lezárt kupakkal tároljuk!

  - sötét, hűvös helyen tároljuk.

  - felbontás után 12 hónapon belül használható fel.

  - lejárati dátum a terméken található.

  - szemizgató és bőrirritáló hatású lehet.

  - bőrrel való érintkezése túlérzékenységet okozhat.

  - használat után mossunk kezet.

  - ételektől és italoktól elkülönítve tároljuk.

  Szembejutás esetén bő vízzel öblítsük ki és forduljunk orvoshoz lenyelés esetén szintén forduljunk orvoshoz és mindkét esetben mutassuk meg a termék címkéjét.