Ajánlott termékek

Dr. Fishfood Fagyasztott Édesvízi vegyes 100g

650 Ft

A Dr. Fishfood Fagyasztott Édesvízi vegyes természetes eleség kombináció édesvízi díszhalaknak. Kifejezetten jó tápértékű, a halak nagyon szívesen fogyasztják. Egy tábla tartalmaz 6 adag Artemiát, 6 adag Vörös szúnyogot, 6 adag Fehér szúnyogot, 6 adag Daphniat, 3 adag Mysist és 3 adag Fekete szúnyogot. Nem csak a közepes vagy nagy testű halaknak, hanem a kis illetve apró testű halaknak is adható eleség. Etethetjük napi rendszerességgel, de lehetőség szerint etessük halainkat változatosan akár 4-5 féle fagyasztott haleledelt kombinálva. A fagyasztott eleségeket a száraz eleségekhez hasonlóan etessük: naponta egy vagy több alkalommal, de csak olyan mennyiséget, amit halaink rövid idő alatt elfogyasztanak (5-10perc). Felhasználás előtt célszerű a haleledelt kiolvasztani majd ezt követően átöblíteni.

  • Leírás
  • A Dr. Fishfood Fagyasztott Édesvízi vegyes természetes eleség kombináció édesvízi díszhalaknak. Kifejezetten jó tápértékű, a halak nagyon szívesen fogyasztják.  Egy tábla tartalmaz 6 adag Artemiát, 6 adag Vörös szúnyogot, 6 adag Fehér szúnyogot, 6 adag Daphniat, 3 adag Mysist és 3 adag Fekete szúnyogot. Nem csak a közepes vagy nagy testű halaknak, hanem a kis illetve apró testű halaknak is adható eleség.
    Etethetjük napi rendszerességgel, de lehetőség szerint etessük halainkat változatosan akár 4-5 féle fagyasztott haleledelt kombinálva.
    A fagyasztott eleségeket a száraz eleségekhez hasonlóan etessük: naponta egy vagy több alkalommal, de csak olyan mennyiséget, amit halaink rövid idő alatt elfogyasztanak (5-10perc).
    Felhasználás előtt célszerű a haleledelt kiolvasztani majd ezt követően átöblíteni.