Ajánlott termékek

JBL Manado akváriumtalaj 5 literes

3.200 Ft

A JBL Manado egy olyan speciális akvárium talaj, mely aktiválja a talajban zajló károsanyag-lebontó folyamatokat, és optimalizálja a növények tápanyag-ellátását. A speciális, porózus felület elősegíti a lebontó baktériumok gyors betelepítését. A baktériumok megfelelő működése hátráltatja az algásodást, és csökkenti a szűrő leterhelését. Elősegíti a növények gyökereinek növekedését, a növények megkapaszkodását. A vízbe nem bocsát ki szennyezőanyagokat, és nem keményíti a vizet. Az egyes szemcsék lekerekítettek, így nem sértik meg a fenéklakó halak tapogatóit. Használat előtt rövid ideig öblítsük át csapvízben. A porózus szerkezetének köszönhetően előfordulhat, hogy néhány szemcse úszik a víz felszínén, ezeket egy hálóval távolítsuk el.

  • Leírás
  • A JBL Manado egy olyan speciális akvárium talaj, mely aktiválja a talajban zajló károsanyag-lebontó folyamatokat, és optimalizálja a növények tápanyag-ellátását.
    A speciális, porózus felület elősegíti a lebontó baktériumok gyors betelepítését. A baktériumok megfelelő működése hátráltatja az algásodást, és csökkenti a szűrő leterhelését.
    Elősegíti a növények gyökereinek növekedését, a növények megkapaszkodását.
    A vízbe nem bocsát ki szennyezőanyagokat, és nem keményíti a vizet. Az egyes szemcsék lekerekítettek, így nem sértik meg a fenéklakó halak tapogatóit.
    Használat előtt rövid ideig öblítsük át csapvízben. A porózus szerkezetének köszönhetően előfordulhat, hogy néhány szemcse úszik a víz felszínén, ezeket egy hálóval távolítsuk el.