Ajánlott termékek

Newa PGR 2000 talajporszívó

19.700 Ft

A Newa PGR 2000 talajporszívó egy praktikus akváriumra akasztható aljzattisztító, hatékony szűrővel ellátva ami a legapróbb szennyeződéseket is kiszűri. A tisztítóba egy erős vízpumpa üzemel a jó hatékonyság érdekében. A Newa PGR 2000 aljzattisztítókkal könnyedén, felesleges pancsolás nélkül, egyszerűen tisztíthatjuk akváriumunk aljzatát. A termék összes elektromos alkatrésze víz szigetelt, így könnyedén tisztítható folyóvízben, az elektromos részek nem hibásodhatnak meg beázásból eredően. Ajánlott akváriumméret: 200-500 liter között!

 • Leírás
 • Technikai paraméterek
 • Hogyan használjuk
 • A Newa PGR 2000 talajporszívó egy praktikus akváriumra akasztható aljzattisztító, hatékony szűrővel ellátva ami a legapróbb szennyeződéseket is kiszűri. A tisztítóba egy erős vízpumpa üzemel a jó hatékonyság érdekében.
  A Newa PGR 2aljzattisztítókkal könnyedén, felesleges pancsolás nélkül, egyszerűen tisztíthatjuk akváriumunk aljzatát. A termék összes elektromos alkatrésze víz szigetelt, így könnyedén tisztítható folyóvízben, az elektromos részek nem hibásodhatnak meg beázásból eredően.

  Ajánlott akváriumméret: 200-500 liter között!

  Applications

  Exploded diagram

  1) Flexible inlet hose.
  2) Insulated motor, water resistant and protected
  against overheating.
  3) Filter cartridge with large collection bag.
  4) Reusable cartridge.
  5) Rigid inlet piece with brush.

   

 • Technical details

   

 • Use

  Accessories included

  A) Transparent suction tubes;
  B) Rubber hose with elbow;
  C) Rigid inlet piece with brush;
  D) Suction tubes joining pieces;
  E) Cartridge with filter bag;
  F) Inlet filter;
  G) Hose connection.