Ajánlott termékek

Salifert Hard Trace 250 ml

2.960 Ft

A Salifert Trace Hard kifejezetten kőkorallok számára kifejlesztett nyomelem pótló készítmény. Mivel a tengeri akváriumokban a korallok kiveszik a nyomelemeket a vízből ezért, ezeket pótolni kell hogy az akváriumban fenttartsuk a kiegyensúlyozott, stabil vízkémiát. A Salifert Hard Trace mangánt, vasat, kobaltot, cinket tartalmaz az akvárium számára megfelelő mennyiségben, úgy hogy az adagolási útmutatót betartva nem kockáztatjuk a túladagolást! A Salifert Hard Trace jódot nem tartalmaz! Adagolás: 5 ml 100 liter vízhez heti egy alkalommal. A termékben lévő nyomelemek segítik a korallok növekedését valamint élénkítik a korallok színét!

  • Leírás
  • A Salifert Trace Hard kifejezetten kőkorallok számára kifejlesztett nyomelem pótló készítmény. Mivel a tengeri akváriumokban a korallok kiveszik a nyomelemeket a vízből ezért, ezeket pótolni kell hogy az akváriumban fenttartsuk a kiegyensúlyozott, stabil vízkémiát.
    A Salifert Hard Trace mangánt, vasat, kobaltot, cinket tartalmaz az akvárium számára megfelelő mennyiségben, úgy hogy az adagolási útmutatót betartva nem kockáztatjuk a túladagolást! A Salifert Hard Trace jódot nem tartalmaz!
    Adagolás: 5 ml 100 liter vízhez heti egy alkalommal.
    A termékben lévő nyomelemek segítik a korallok növekedését valamint élénkítik a korallok színét!