Ajánlott termékek

Fauna Marin Ultra Phos 500ml

6.781 Ft

A Fauna Marin Ultra Phos egy új alumínium alapú foszfátmegkötő amely biztonságosan eltávolítja a foszfátokat az akváriumból. A szennyező anyagok az Ultra Phos felszínéhez kötődnek , és nem oldódnak ki. A Fauna Marin Ultra Phos fenn tudja tartani a nagyon alacsony tápanyag-koncentrációt az akváriumban. A nem kívánt algák növekedését meggátolja, valamint a korallok természetes színeket fogják mutatni.

 • Leírás
 • A Fauna Marin Ultra Phos egy új alumínium alapú foszfátmegkötő amely biztonságosan eltávolítja a foszfátokat az akváriumból. A szennyező anyagok az Ultra Phos felszínéhez kötődnek , és nem oldódnak ki.
  A Fauna Marin Ultra Phos fenn tudja tartani a nagyon alacsony tápanyag-koncentrációt az akváriumban. A nem kívánt algák növekedését meggátolja, valamint a korallok természetes színeket  fogják mutatni.

  Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne nyelje le!

  Adagolási javaslat:

  Kezdje az adagolást 50g/200 liter tengervízhez. 14 nap elteltével az adag növelhető 100g/200 liter tengervízhez ha szükséges. A foszfátkoncentrációt folyamatosan elenőrizze megbízható foszfátteszttel.
  A jó és minél hatékonyabb eredmény elérés végett célszerű lebegtető szűrőben használni.
  Abban az esetben, ha az akváriumban rendkívül alacsony foszfát szintet mérünk és nem kimutatható a nitrát, akkor a Fauna Marine Ultra Phost nem szabad használni.
  A Fauna Marin Ultra Phost felhasználás előtt ne öblitse át! Az első vizbe helyezéskor az anyag melegszik, ez teljesen normális!