Ajánlott termékek

Ocean Nutrition Community Flake - 156g édesvízi lemezes haleledel

4.870 Ft

Az Ocean Nutrition Community Flake édesvízi lemezes haleledel egy igen ízletes keverék a legfinomabb összetevőkből. Főbb összetevői közé tartozik a friss hal fehérje és a friss tenger gyümölcseit: lazac, plankton, tintahal, krill, kagyló, tengeri moszat, hering, sós rák. Az Ocean Nutrition Community Flake édesvízi lemezes haleledel kifejlesztésénél az volt a szempont hogy kidolgozzanak egy olyan lemezes haleledelt amely különböző édesvízi halak nagyon eltérő igényekeit is kiszolgálja egy közös akváriumban. Ez a formula serkenti a halak étvágyát, valamint fokozza halaink színét. Alkalmanként csak annyit etessünk, a halainkkal amennyit azok néhány perc alatt elfogyasztanak. Akár 3-4 alkalommal naponta.

  • Leírás
  •   Az Ocean Nutrition Community Flake édesvízi lemezes haleledel egy igen ízletes keverék a legfinomabb összetevőkből. Főbb összetevői közé tartozik a friss hal fehérje és a friss tenger gyümölcseit: lazac, plankton, tintahal, krill, kagyló, tengeri moszat, hering, sós rák. Az Ocean Nutrition Community Flake édesvízi lemezes haleledel kifejlesztésénél az volt a szempont hogy kidolgozzanak egy olyan lemezes haleledelt amely különböző édesvízi halak nagyon eltérő igényekeit is kiszolgálja egy közös akváriumban. Ez a formula serkenti a halak étvágyát, valamint fokozza halaink színét. Alkalmanként csak annyit etessünk, a halainkkal amennyit azok néhány perc alatt elfogyasztanak. Akár 3-4 alkalommal naponta.

    Összetevők: Lazacfilé, Euphasia pacifica plankton, búzaliszt, MPAX ™ (Marine Protein Amino kivonat: hallisztek, aminosavak (DL-arginin, L-lizin, DL-metionin, betain, TL-triptofán)), vitaminok, biotin (H-vitamin), B12-vitamin, riboflavin (B2-vitamin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), tokoferoi-acetát (E-vitamin), pantoténsav (B5-vitamin), menadiont (K3-vitamin), Folacin (B9-vitamin ), cholicalciferol (D3-vitamin), niacin (B3-vitamin), retinol (A vitamin A1), pyriodoxine (B6 vitamin), ásványi anyagok (kálium-jodid, vas-oxid, mangán-szulfát, magnézium-oxid, cink-szulfát), etoxikin, karotinoid pigmentek, szója, búzacsíra, tonhal tojás, Euphasia superba, tengeri moszat, tintahal, tengeri algák, felnőtt sós rák, sós rák nauplii, Spirulina, fokhagyma, lazac tojás olaj, tengeri kagyló.