Ajánlott termékek

Newa Cobra mini belsőszűrő

7.800 Ft

A Newa cég Cobra mini belsőszűrője kifejezetten csendes, könnyen használható termék. A motorja egy túlmelegedés eseténi védelemmel van ellátva. A kifolyás iránya és teljesítménye szabályozható! E szabályozásnak köszönhetően terráriumokban és teknősös akváriumokban is ideálisan lehet használni!

 • Leírás
 • A Newa cég Cobra mini belsőszűrője kifejezetten csendes, könnyen használható termék.
  A motorja egy túlmelegedés eseténi védelemmel van ellátva.
  A kifolyás iránya és teljesítménye szabályozható! E szabályozásnak köszönhetően terráriumokban és teknősös akváriumokban is ideálisan lehet használni!
  Levegőbeporlasztással rendelkezik!
  Fogyasztása: 2,6W
  Ajánlott akvárium méret: 10-35 liter között.
  Teljesítménye: 80-190 l/h.
  A termék az összes kiegészítőt tartalmazza /aktív szén, szivacs, stb./
  A TERMÉKRE 3 ÉV GARANCIA VAN!!
  A Cobra belsőszűrő amellett, hogy kis méretű és kompakt, teljes 3 lépcsős szűrést biztosít.Mechanikai: első lépésként egy hatékony és könnyen tisztíthat előszűrő szivacs fogja meg a darabosabb szennyeződéseket.Biológiai: a második szivacs az ammóniát lebontó baktériumok megtelepedésére alkalmas felületet ad.Kémiai megkötő: a szűrés harmadik lépéseként aktív szén köti meg a rossz szagot és sárgás színt előidéző kémiai szennyező anyagokat.
  A szűrőhöz külön megvásárolható opcionális kiegészítő az egyedülálló felszínleszívó képes eltávolítani a víz színén összegyűlő baktériumból és porból álló réteget, mely akadályozza a gázcserét és a fény bejutását a vízbe!!!