Ajánlott termékek

World Atlas of Marine Fish

29.700 Ft

World Atlas of Marine Fish több mint könyv. Inkább lexikon, ami több mint 6000 fényképet tartalmaz tengeri halakról. Ebben a könyvben új mércét állítanak a halak azonosításhoz. Ezzel igyekeznek biztosítani a lehető legnagyobb lefedettséget, a célja elsősorban az, hogy segítse az embereket akiket érdekelnek a tengeri halak, azok tudományos neve vagy besorolása. Az itt bemutatott a halakkal leginkább valószínű, hogy búvárkodás vagy a szabad tüdős merülés közben találkozhatunk a tengerekben, illetve az akváriumokban. A World Atlas magában foglalja mind a trópusi és mérsékelt égövi tengeri halakat.

 • Leírás
 • World Atlas of Marine Fish több mint könyv. Inkább lexikon, ami több mint 6000 fényképet tartalmaz tengeri halakról. Ebben a könyvben új mércét állítanak a halak azonosításhoz. Ezzel  igyekeznek biztosítani a lehető legnagyobb lefedettséget,  a  célja elsősorban az, hogy segítse az embereket akiket érdekelnek a tengeri halak, azok tudományos neve vagy besorolása.
  Az itt bemutatott a halakkal leginkább valószínű, hogy búvárkodás vagy a szabad tüdős merülés közben találkozhatunk a tengerekben, illetve az akváriumokban.
  A World Atlas magában foglalja mind a trópusi és mérsékelt égövi tengeri halakat. A könyvből sok mindent megtudhatunk a halakról, Pl.: méretüket, családjukat, általános információkat, az élőhelyekről, a fajok számáról, érdekes tényeket viselkedésről illetve akváriumban való tarthatóságról. Abban az esetben, ha nagyon nagy családokról van szó, mint Pl.: ajakoshal félék, gébfélék, külön bevezetőket szentel a könyv minden jellegzetes csoportnak vagy alcsaládnak. A lehető legnagyobb számú fényképet használnak a könyvben, de a cm-ben megadott méretek egyértelműen azonosítják a halakat.
  A könyvben 4200 faj szerepel. Ez egy felbecsülhetetlen értékű referencia könyv, ami a világ tengereiben élő halak sokszínűségét mutatja meg.
  Nagyon jó ajándék lehet minden halrajongónak, búvárnak, horgásznak,  akvaristának, illetve bárki másnak, akiket érdekel a természet!

  A könyv angol nyelvű!!