Ajánlott termékek

WaveReef vízszintszabályzó szett (2 érzékelős)

22.800 Ft

WaveReef 2 érzékelős vízszintszabályzó szett tengeri és édesvízi akváriumoknál használatos az elpárolgó víz utántöltésének automatizálására, egy párolgó víz utántöltő tartályból /ezt érdemes az akvárium méretéhez igazítani./ A vízszintszabályzó automatika /a szintkapcsoló szabályozásával, és egy vízpumpa segítségével/ az akvárium technikai tartályába vagy egyből az akváriumba pótolja az elpárolgott vizet. A készlet tartalmazza a vízpumpát, és a 2 db szintkapcsolót is. A két érzékelőnek köszönhetően teljes biztonsággal használható.

  • Leírás
  • WaveReef 2 érzékelős vízszintszabályzó szett tengeri és édesvízi akváriumoknál használatos az elpárolgó víz utántöltésének automatizálására,
    egy párolgó víz utántöltő tartályból /ezt érdemes az akvárium méretéhez igazítani./ A vízszintszabályzó automatika /a szintkapcsoló szabályozásával, és egy vízpumpa segítségével/ az akvárium technikai tartályába vagy egyből az akváriumba pótolja az elpárolgott vizet.
    A készlet tartalmazza a vízpumpát, és a 2 db szintkapcsolót is. A két érzékelőnek köszönhetően teljes biztonsággal használható.