Ajánlott termékek

 1. BioGro Tengeri baktériumkultúra 3×250ml

  BioGro Tengeri baktériumkultúra 3×250ml

  12.899 Ft
  A BioGro egy teljesen új és egyszerűen használható 3 lépcsős rendszer tengeri akváriumokhoz. A BioGro segít a biológiai egyensúly fenntartásában és csökkenti az alganövekedést. A szett 3 db 250 ml-es vagy flakont tartalmaz.
 2. BioGro Tengeri baktériumkultúra 3×500ml

  BioGro Tengeri baktériumkultúra 3×500ml

  16.500 Ft
  A BioGro egy teljesen új és egyszerűen használható 3 lépcsős rendszer tengeri akváriumokhoz. A BioGro segít a biológiai egyensúly fenntartásában és csökkenti az alganövekedést. A szett 3 db 500 ml-es vagy flakont tartalmaz.
 3. Prodibio Reef Booster /1 ampulla/

  Prodibio Reef Booster /1 ampulla/

  690 Ft
  Fehérje alapú táplálék korallok és más alacsonyrendűek részére.
  Használat:hetente egy alkalommal érdemes adagolni, egy ampulla 400 liter vízhez elegendő.
  A Prodibio Reef Booster nagy koncentrációban tartalmaz többszőrösen telítetlen zsírsavakat melyekre minden tengeri szervezetnek szüksége van.
 4. Prodibio Bio Digest /1 ampulla/

  Prodibio Bio Digest /1 ampulla/

  690 Ft
  A Prodibio Bio Digest egy baktérium koncentrátum mely az akváriumi nitrogénciklus működéséhez szükséges hasznos baktériumokat tartalmazza igen nagy számban.
  Tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt használható.
  Adagolás: egy ampulla kéthetente 1000 literes akvárium méretig. Új akvárium indításakor 1 ampulla 60 literenként. Az ampullát erősen rázzuk fel legalább 15 másodpercen keresztül majd miután tartalmát 1liter akváriumvízzel elkevertük ezt a keveréket öntsük az akváriumba miután a lehabzót kikapcsoltuk.
  A Bio Digest az alábbi baktériumfajokat tartalmazza:
  -Nitrosomonas europea
  - Nitrobacter winogradskyi
  - Paracoccus dénitrificans
  - Pseudomonas stuzerii
 5. Prodibio Bioptim /1 ampulla/

  Prodibio Bioptim /1 ampulla/

  690 Ft
  A Prodibio Bioptim rendszeres használata fontos mikroelemekkel, amino savakkal és vitaminokkal látja el a lebontási folyamatokban nélkülözhetetlen hasznos baktériumokat. Így használata segít a ciano baktériumok visszaszorításában is.
  Adagolás: 1 ampulla 200 literre 15 naponként.
  A Bioptim és a Biodegest együttes használatával akváriumunkban mindig megfelelő mennyiségű életképes lebontóbaktérium lesz jelen.
 6. Prodibio Bio Trace /1 ampulla/

  Prodibio Bio Trace /1 ampulla/

  370 Ft
  A Prodibio Bio Trace biztosítja az édesvizi akváriumokban a Prodibio Bio Digest baktérium koncentrátum számára a megfelelő mikrotápanyagokat amelyek segítenek a vízminőség javításában, és a víz tisztán tartásában.
  Tartalmazza az összes szükséges mikroelemet ami fontos az akváriumi élethez (aminosavak, enzimek, természetes vitaminok, stb.).
  Az alábbi nyomelemeket is biztosítja:
  -Kalcium, magnézium, mangán, cink, molibdén, vas és kálium.
  -Kéntartalmú fehérjék.
  Dinamizálja a sejtek anyagcseréjét a legtöbb baktériumnak melyek az édesvízi akváriumokban élnek.
  Adagolása: 100-200 liter között 2 hetente 1 ampulla.

 7. Prodibio Chloral Reset /1 ampulla/

  Prodibio Chloral Reset /1 ampulla/

  271 Ft
  A Prodibio Chloral Reset egy hatékony vízkondicionáló szer, amely gyorsan semlegesíti a klórt. A Chloral Resetet célszerű használni új akvárium indításakor és részleges vízcserék alkalmával is.
  Adagolása: 30 literenként 1 db ampulla.
 8. Prodibio Coral Vits /1 ampulla/

  Prodibio Coral Vits /1 ampulla/

  690 Ft
  A Prodibio Coral Vits egy koncentrált vitaminkészítmény, ami hozzájárul a korallok egészséges fejlődéséhez és csodálatos színeihez.

  A készítmény rendszeres adagolásának hatására a korallok megmutatják igazi színeiket és ellenállóbbak lesznek betegségeknek, környezeti ártalmaknak, így segít legyőzni a stresszt és gyorsítja az elvesztett szövet regenerálódását.

  A Prodibio ajánlása szerint ezt a terméket célszerű szinkronban használni a ReefBooster termékkel!

  1 ampulla tartalma 400 liter vízhez elegendő.
 9. Prodibio Iodi+ /1 ampulla/

  Prodibio Iodi+ /1 ampulla/

  690 Ft
  A Prodibio Iodi+ készítmény a lágy, bőr és kőkorallok, illetve más alsórendű tengeri életformák (pl. algák) fejlődése szempontjából ideális formában tartalmaz fontos jód vegyületeket.

  Az ampullás kiszerelés talán nem a legegyszerűbb megoldás az adagolhatóság szempontjából, ugyanakkor hosszú távon ez a csomagolási mód őrzi meg legjobban a jód készítmény minőségét.

  A 30 ampullás csomagot használva egy ampulla tartalma egy átlagosan betelepített akvárium esetén 15 napra elegendő jóddal lát el 200 liternyi akvárium vizet.